Hranio je i silio da jede dok nije došla na 180 kg

marina nohlen

Marinu  Nöhlen (23) iz Tönisvorsta u Njemačkoj njezin je suprug hranio i silio da jede sve dok se nije udebljala 180 kilograma te joj je zdravlje postalo ozbiljno ugroženo. Suprug mi je nosio čips, pizze, colu, hranio me masnom hranom i “šopao” svime i svačime.

Govorio mi je da, ako ne budem pojela ono što mi donese, će mi život pretvoriti u pakao – kaže Marina. Uskoro je vaga pokazala da ima 180 kilograma na visinu od 1,71 metara.

Zglobovi su počeli patiti. Dok se moja kćer Zoe (2) igrala na podu morala sam sjediti na sofi i gledati je jer se nisam mogla sagnuti. Moja koljena to ne bi izdržala – kaže Marina.

Liječnica joj je predložila da ide na operaciju jer pati od gojaznosti odnosno prekomjernog nakupljanja masnog tkiva u tijelu. Liječnici su je operirali u svibnju ove godine i operacija je prošla dobro te je Marina dosad izgubila preko deset kilograma.

Više ne živi sa suprugom koji ju je “šopao”.

Želim svojoj kćeri pružiti normalan život i nadam se da ću još smršaviti i da ću se moći igrati sa svojom kćeri – kaže Marina.

Psihijatar Werner Platz kaže kako se u slučaju Marininog supruga vjerojatno radi o “feedingu”. To je novi pojam, a obično jedna osoba toliko hrani drugu da se ona nakon nekog vremena ne može kretati.

-Rade to da bi pokazali da su glavni te da bi taj drugi postao potpuno ovisan o njima – kaže Werner Platz.

 

Preuzeto s: Doznajemo