Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto10152019

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Rak istovremeno kod kćerke, majke i bake

obitelj_viliams

Baka Dorin ističe da je zabrinuta za Polu i Brendu, jer je ona svoje već proživjela budući da ima 86 godina Britanki Poli Williams (Paula Williams 0,41) prošlog su mjeseca dijagnosticirali rak grlića maternice.

Ali tu nije bio kraj lošim vijestima. Poli je, prema liječničkim prognozama, ostalo još nekoliko tjedana života. Dijagnozu su Poli postavili samo dvije sedmice nakon što je njena majka Brenda oboljela od raka zdjelice i nekoliko mjeseci nakon što su njenoj baki Dorin (Doreen) otkrili leukemiju.

Tri generacije žena u obitelji sada se bore s okrutnom bolešću. - Da nismo tako bliska obitelj, mislim da ne bih bila ovako pozitivna. Samo želim da one budu u blizini mene i da uživam u vremenu koje mi je preostalo - rekla je Pola.


Majka četvero djece planira božićni ručak za ovu sedmicu jer sumnja da će poživjeti i dočekati onaj pravi. Njena majka Brenda želi dočekati taj ručak prije nego što ode na operaciju. - Najgore mi je bilo kada sam saznala da moja kćerka ima tumor. Tada sam pokušala zaboraviti da ga ja imam - kaže Brenda. Baka Dorin ističe da je zabrinuta za Polu i Brendu, jer je ona svoje već proživjela budući da ima 86 godina.

Objavio Dnevni Avaz