Čudo u Španjolskoj-voda poprimila oblik krunice!

Ova nevjerojatna slika je poruka vjere u Španjolskoj. Snimljena je na krštenje Valentina Mora, sina Erice, koja je 21-godišnja samohrana majka i nije imala novca za platiti sliku. Fotografija krštenja Valentina Mora je pravo čudo, jer u vrijeme kad svećenik izlijeva svetu vodu preko glave, voda teče u obliku krunice (vidi sliku dole. Ova priča je počela u Župi Uznesenje Marijino u Cordovi, Španjolskoj, gdje se krstila beba od mjesec dana.


U vrijeme kad je Valentino došao u krstionicu za sakrament krštenja, njegova majka Erica  je upitala fotografkinju Mariu Salles Silvana, koja je bila unajmljena od drugih roditelja koji su krstili svoju djecu, da uslika njenoga sina kao milodar, budući da mlada majka nije imala novca za tu uslugu. Fotografkinja, dirnuta Ericinim zahtjevom, pristala je fotografirati Valentina.


Maria Silvana radi s tradicionalnim foto aparatom te  je poslala film na razvijanje u Cordovu. Kada je dobila fotografije, primijetila je na svoje iznenađenje, da se voda koja je padala s Valentinove glave, formirala u savršenu krunicu.

Fotografija krštenja Valentina probudila  je vjeru u ljudima Cordove, koji dolaze u skromni dom Erice i Valentina, želeći posjetiti i vidjeti "sveto dijete".


###BLANK###