Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto12012020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Donosimo vam pet razloga zašto je dobro piti rakiju

Piti rakiju nije samo svojevrsni dokaz muškosti, niti u slučaju da pijete kvalitetnu rakiju statusni simbol, piti rakiju može donijeti i nekoliko zdravstvenih prednosti – naravno, ukoliko se ne pretjeruje s količinama.

sljivovica

Opširnije:Donosimo vam pet razloga zašto je dobro piti rakiju

Liječenje bolova u leđima, nogama i zglobovima

zelatinAko patite od udružene boli u leđima, zglobovima, nogama i vratu dat ćemo vam ovaj recept koji će pomoći da ublažite bolove, i ojačate kosti.

Opširnije:Liječenje bolova u leđima, nogama i zglobovima

Grančica ove biljke u samo mjesec dana reguliše šećer u krvi

Dijabetes je takozvani “tihi ubojica” jer njegove simptome nerijetko podrazumijevamo pod to da nije riječ ni o čemu ozbiljnom. Naime, u dijabetesu se visoka glukoza u krvi ponaša kao otrov, a često je prati i povišen krvni tlak i povišena razina lipida u krvi. borovnica

Opširnije:Grančica ove biljke u samo mjesec dana reguliše šećer u krvi

Maslačak liječi rak, hepatitis, jetru, bubrege, želudac

maslacakOsim što ima diuretska svojstva, potiče stvaranje žuči, čisti jetru, pomaže kod alergija i smanjuje kolesterol te se preporučuje kao dodatak prehrani trudnicama i ženama u postmenopauzi.

Opširnije:Maslačak liječi rak, hepatitis, jetru, bubrege, želudac

Časna sestra iz Posušja otkrila lijek

Časna sestra iz Posušja Ljubica Kovač prema svemu sudeći otkrila je spasonosni lijek za smrtonosnu bakteriju Escherichiu coli, koja je samo u Njemačkoj zadnjih dana usmrtila više od dvadeset ljudi.

casna sestra posusje

Opširnije:Časna sestra iz Posušja otkrila lijek

Bogatsvo češnjaka ili bijelog luka

cesnjakAko pojedete češnjak na prazan želudac on će ublažiti simptome hipertenzije, regulirati cirkulaciju, spriječiti mnoge srčane probleme i potaknuti funkciju jetre i mjehura.

Opširnije:Bogatsvo češnjaka ili bijelog luka

Čaroban lijek za štitnjaču, srce, krv i kosti

Kalcij ima brojne važne funkcije u radu organizma. Osim što stvara koštanu masu i sprečava osteoporozu, kalcij normalizira rad živaca i mišića, regulira otkucaje srca, onemogućuje zgrušavanje krvi i potiče san.

ljuska jaja

Opširnije:Čaroban lijek za štitnjaču, srce, krv i kosti

Dlačice s tijela nestaju kao rukom odnesene

Rješenje za dlakavost postoji, a tajna se krije u drevnom ruskom receptu. Dlačice će se najprije prorijediti, a nakon par mjeseci potpuno nestati. Svaka žena koja vodi računa o svom izgledu, zna koliko vremena može oduzeti depilacija ili svakodnevno brijanje. Dlake na ženskom licu su posebno neugodan estetski problem.

dlakavost

Opširnije:Dlačice s tijela nestaju kao rukom odnesene

Med i cimet liječe mnoge bolesti

Naučnici tvrdе dа је mеd vrlо еfikаsаn u lijеčеnju brојnih bоlеsti, a kаdа sе kоmbinira sа cimеtоm pоstаје smrtоnоsnо оružје zа virusе, visоk nivо hоlеstеrоlа i šеćеrа u krvi i drugih nеpriјаtеlја za nаšе zdrаvlје.

med i cimet

Opširnije:Med i cimet liječe mnoge bolesti

Uklonite mistesere s lica lako i prirodno

S miteserima se suočava gotovo svatko u nekom trenutku svog života i moramo priznati, oni nisu nimalo privlačna pojava. Najčešće zahvaćaju područje nosa, brade i čela. Ipak, na nosu su (skoro pa uvijek) najviše skoncentrirani i prekrivati ih puderom ili korektorom nije rješenje.

misteriose

Opširnije:Uklonite mistesere s lica lako i prirodno