Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto12012020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Facebook nudi vizitku

facebook

Facebook potiče korisnike da taj virtualni brand unesu u stvarni svijet: lansirat će novu uslugu koja će fejsbukovcima omogućiti da stvore personaliziranu posjetnicu utemeljenu na slikama i postovima sa svoga profila.

Nova usluga zove se Facebook Cards i očekuje se da postane "novi model društveno-poslovnoga umrežavanja" koji će "premostiti jaz između online i offline" svijeta, objavio je Guardian na svojim internetskim stranicama, piše Hina.

Facebook Cards globalno će biti na raspolaganju za više od 800 milijuna korisnika FB-a u četvrtak u 18 sati po srednjoeuropskome vremenu. Nastale su u suradnji s britanskom tvrtkom za digitalni tisak Moo.com.

Moo.com, tvrtka iz istočnoga Londona, daruje pedeset besplatnih posjetnica za prvih dvjesto tisuća fejsbukovaca. Standardna će cijena biti 10 funta za 50 komada.

Facebook vjeruje da je došlo vrijeme za tu uslugu jer će korisnici moći napraviti kreativne posjetnice u skladu s novim FB-ovim Timelineom, koji je uveden krajem prošle godine.

Timeline, koji je utemeljitelj FB-a Mark Zuckerberg u rujnu predstavio kao "priču o vašem životu", dokumentira život korisnika od rođenja.