Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub10192019

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Ukoliko napuštate Facebook

facebook

Na raspolaganju su vam dvije opcije: deaktiviranje i brisanje profila. Deaktiviranje je blaža verzija, dovoljno je da odete na "podešavanja" i izaberete odgovarajuću opciju. Ali, Facebook će tada početi da pribjegava emotivnim ucjenama..

Suočiće vas sa sličicama vaših prijatelja praćenim porukama o tome koliko ćete im nedostajati.Ako odolite tom iskušenju, i istrajete u svojoj namjeri, ne zaboravite da zabranite Facebooku da vam šalje mailove.

Ukoliko to ne uradite, mreža će vas redovno i često "mamiti" različitim porukama, a primaćete i obavještenja o svakom događaju koji ćete propustiti.

Čak i tada, deaktivacija ne znači da ste se rješili svog profila, on ostaje negdje u pozadini i čeka trenutak kada ćete mu se vratiti.Brisanje profila je trajno rješenje, ali nije tako jednostavno.

Morate da ispratite proceduru koja podrazumjeva pretraživanje Facebookovih servera u potrazi za tom opcijom, zatim morate da pošaljete zahtjev za brisanje profila, a onda sve to treba da potvrdite mailom.

Facebook garantuje da u roku od 15 dana od sprovođenja ove procedure na njihovim serverima neće više postojati nikakav trag o tome da ste ikada postojali u Facebook svijetu, piše "Daily Mail".Ipak, čak ni to nije garancija da više niko ne može da vas nađe na Internetu. Prijatelji će i dalje moći da vas taguju na slikama...

Objavio Daily Mail