Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto12012020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Kako moliti krunicu

krunicaKrunica je katolička molitva koja se sastoji se od niza molitvi “Zdravo Marija”. Na početku svakih deset Zdravo Marija moli se i molitva “Oče naš”, koji molitvu dijeli na desetice, nakon kojih se izgovara “Slava Ocu”.

Opširnije:Kako moliti krunicu

Zaštitnička molitva za obitelj

Gospodine Isuse, u rane tvoga presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Ponizno te molim, oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu, blagom i poniznom.

Opširnije:Zaštitnička molitva za obitelj

Sabrana molitva Duhu Svetom

Otkrit ću vam tajnu svetosti i sreće: Da svakog dana umijete na pet minuta ušutkati svoje nemirne misli, zatvoriti oči pred primamljivim stvarima, a uši za svaku zemaljsku buku, pa tu u svetištu svoje krštene duše, koja je hram Duha Svetoga, govoriti Božanskom Duhu:

Opširnije:Sabrana molitva Duhu Svetom

Divni razlozi za čestu molitvu krunice

krunicaOtac Gabriel Amorth, glavni vatikanski egzorcist, piše: Jednom je  moj prijatelj, tijekom egzorcizma, čuo đavla kako govori: «Svaka Zdravo Marija je kao udarac po mojoj glavi. Kad bi kršćani znali kako je moćna krunica, to bi bio moj kraj.»

Opširnije:Divni razlozi za čestu molitvu krunice

Molitva svetom Anti za bolesnu osobu

Dobri sv. Ante! Ti si uvijek uslišavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali. Žarko te molim za bolesnu osobu... Isprosi joj zdravlje za kojim toliko žudi i koje joj je toliko potrebno!

Opširnije:Molitva svetom Anti za bolesnu osobu