Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto12012020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Konkretna poslovna suradnja Hrvatske i Australije

Jaka potreba poslovne suradnje između domovinske i iseljene Hrvatske dobiva svoje i vidljive i konkretne rezultate. Nakon što je osnovano Poslovno vijeće za gospodarsku suradnju s Australijom pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, pokrenuta je i web stranica ovoga Poslovnoga vijeća https://croaus,hgk.hr, a kao platforma za poslovne kontakte hrvatskih i australskih poduzetnika  kako bi se unaprijedila razmjena roba i usluga.

zastava australije

Informaciju je proslijedio Registar hrvatskih poslovnih subjekata izvan RH na zamolbu Hrvatske gospodarske komore.

Prema riječima predsjednika Poslovnoga Vijeća za gospodarsku suradnju s Australijom pri Hrvatskoj gospodarskog komori gospodina Marka Marića, veliki je broj kompanija i privatnih osoba prepoznao značaj i veličinu tržišta Australije u smislu potencijala izvoza roba i usluga na ovo tržište.

U svojoj poruci objavljenoj na Registru hrvatskih poslovnih subjekata izvan republike Hrvatske, gospodin Marić ističe da je osnovni zadatak Vijeća povezivanje, razmjena iskustava i kontakata između pojedinca, gospodarskih i uslužnih subjekta te institucija obiju država. Stoga je istaknuo da su dobrodošli svi koji smatraju da mogu pridonijeti svojim iskustvom, poznanstvima, znanjem, kapitalom ili na neki drugi način.

Za GIP piše Anto Pranjkić

hrvatsaka zastava

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka