Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sri07152020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

GAŠPAREVIĆ DOBIO POZIV IZ EUROPSKOG PARLAMENTA

Naš suradnik Pejo Gašparević na poziv iz Europskog parlamenta sudjelovat će 21. ožujka ove godine u Bruxellesu u radu "Parlamenta građana." U povodu toga, prenosimo njegovu izjavu u cijelosti:

pejo gasparevic 700x400

"Poziv za sudjelovanje na ovom događaju u Bruxellesu doživljavam kao veliku čast ali i priznanje mojem profesionalnom novinarskom angažmanu. U pozivu kojeg je potpisao predsjednik Europskog parlamenta Antonio Tajani navodi se kako će 'Paralment građana' raspravljati o trenutačnom stanju u Europskoj uniji te o budućim izazovima Europske unije. Predviđeno je da će se diskutirati o nezaposlenosti mladih, o pripremama Europe za novu budućnost, o zaštiti građana u turbulentnim vremenima, te o klimatskim promjenama.

Ovaj skup u Bruxellesu Europski parlament organizira u povodu 60. obljetnice potpisivanja Rimskih ugovora kojim je osnovana Europska ekonomska zajednica (EEZ) i Europska zajednica za atomsku energiju(Euratom).

Rimskim ugovorima udareni su temelji Europske unije (EU). Sadašnja Europska unija suočava se sa kušnjama koje su u posljednje vrijeme predmet mojeg analitičkog angažmana, pa sa radoznalošću očekujem ovu diskusiju u organizaciji Europskog parlamenta," rekao je Gašparević.

PRESS GIP-a

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka