Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pon01272020

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Paul Walker nije mrtav, sve je dio reklame za novi film

paul wallker

Vijest o pogibiji poznatog glumca filmskog serijala “Brzi i žestoki”, Paula Walkera izazvala je žalost u cijelom svijetu, a u medijima su se pojavile različite vijesti u vezi s ovim glumcem, prenosi trtbosanski.com.

Jedan američki građanin je ustvrdio da je danas vidio Paula Walkera u Los Angelesu, a nevjerica velikih televizijskih stanica u Walkerovu smrt i glasine da nema tijela poginulog glumca podstakle su tvrdnje da je cijeli slučaj velika prevara.

Prema nekim tvrdnjama, cijeli slučaj je osmišljen zbog filma “Brzi i žestoki 7″ koji u kina dolazi u mjesecu julu 2014. godine. Tako će u uvodu filma biti prikazana scena u kojoj Paul kaže: “To što smo mi brzi ne znači da svi moraju biti brzi. Ja nisam poginuo, sve je to napravljeno da bi se vama dala lekcija,” te će otpjevati pjesmu pod nazivom “Six Days” (Šest dana).

Još neke stvari izazivaju sumnju:

Fotografija tijela Paula Walkera:  Mnogi su povjerovali da je na slici koja kruži Twitterom i Facebookom tijelo Paula Walkera. Na fotografiji je zapravo čovjek koji se bavio misionarskim radom u Africi i koji je 2011. godine doživio nesreću.

Preuzeto sa: Doznajemo.com

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka