Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Čet06042020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Sarajka dala novi ferrari za Filipine

ferari za filipine

Vijesti s Filipina, koje je poharao razorni tajfun postaju sve lošije. U borbi sa posljedicama ove velike nepogode svaka pomoć je dobrodošla, najnovije vijesti govore da je zdravstveni sistem pred kolapsom, a valja se izboriti sa humanitarnom katastrofom…

Sarajka Sanela Diana Jenkins, koja je pretrpjela strahote rata u BiH početkom devedesetih, u njemu je izgubila i voljenog brata, a nakon odlaska u Veliku Britaniju postala je jedna od najbogatijih žena na Otoku, uključila se i u ovu humanitarnu akciju:


- Rat je uništio moje uspomene iz djetinjstva, i rat je uzeo moju obitelj, moje prijatelje. Koliko god volim svoj novi život i živim ga punim plućima, ne mogu zaboraviti da sam jednom trebala ljudsku plemenitost i dolar da preživim. U tom duhu, ne zaboravljajući usprkos uspjehu tko sam i odakle dolazim, reći ću “zbogom” mom novom Ferrariju i dati novac za Filipine. Svako tko ima dolar da potroši kako bi pomogao drugom ljudskom biću, treba biti zahvalan što nije od onih kojima je taj dolar potreban – stoji na zvaničnoj društvenoj FB stranici Jenkinsove.


Ova misao da treba biti zahvalan svako ko je u prilici dati, a ne mora čekati pomoć – nešto je o čemu vrijedi razmisliti i prisjetiti se svakog dana, zar ne?!

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka