Napredak u polufinalu

odbojka

Nakon briljantnog prolaska kroz četvrtfinale PLAY-OFF-a BiH za odbojkaše, kada su odbojkaši Napretka 'pomeli' odbojkaški klub iz Čapljine s ukupnim rezultatom 6:2 u setovima, Odžačane u subotu očekuje težak ispit protiv Kaknja, koji u ovaj krug ulazi kao favorit!

 

U Napretku se s time ne slažu!
Iako je posljednja utakmica između Kaknja i Napretka završena pobjedom Kakanjaca,  rezultat poena po setovima je bio 25-23; 25-23; 13-25 i 25-23, što govori da su naši odbojkaši bili u najmanju ruku ravnopravan protivnik.
Gostima iz Kaknja će se u subotu suprotstaviti ekipa Napretka koja će biti kompletna, zdravstveno stabilna i fizički spremna.

Uz činjenicu da će se opet igrati pred punom dvoranom Srednje škole 'Pero Zečević', u napretku očekuju pobjedu i otvaranje vrata za finale.
Zato pozivamo sve ljubitelje dobre odbojke u subotu 14.04.na prvu utakmicu polufinala play off-a BiH protiv  Napredak – Kakanj
Utakmica se igra u Sportskoj dvorani Srednje škole 'Pero Zečević', s početkom u 18,oo sati

Iz Odbojkaškog kluba Napredak poručuju da su spremni dati maksimum i izgorjeti na terenu, te izboriti ulazak u finale.
Pomozimo im svojim navijanjem da u tome uspiju, a mi uživajmo u vrhunskoj odbojci koju uvijek ove dvije ekipe prezentiraju u svojim susretima.
Subota, 18 sati, sportska dvorana u Odžaku – polufinalna utakmica play-off-a za odbojkaše – Napredak-Kakanj

{audio autostart:yes}Polufinalna utakmica Napredak - Kakanj|http://audio.posavina.org/napredak-kakanj.mp3{/audio}