Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub06062020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Festival pjesme i plesa LDF Stars u Odžaku

U petak 25. svibnja 2018. godine u Centru za kulturu u Odžaku u 19.00 sati održava se Festival pjesme i plesa LDF Stars. Pokrovitelj Festivala je općina Odžak, a na Festivalu sudjeluje 10 pjevača, učenika Osnovne škole Vladimir Nazor iz Odžaka uz pratnju plesača LDF-a.

Svi posjetitelji prilikom kupovine ulaznica dobivaju i mogućnost glasovanja za natjecatelje. Organizatori LDF Stars-a su osigurali vrijedne darove za natjecatelje, a svi članovi LDF-a bit će nagrađeni izletom u lipnju mjesecu ove godine točnije u subotu 9.6.2018.

Napominjemo da članovi LDF Stars Odžak sudjeluju i na državnom prvenstvu u modernim plesovima koje se održava u Vitezu.

plesni klub 25 05 2018

Uredništvo portala se iskreno nada da ćete svojim dolaskom podržati njihovih deset mladih članova i plesače LDF-a Odžak od kojih su neki po prvi puta na tom za njih velikom događaju.

Među njima nastupit će i Luka Ivanković učenik 6-og razreda osnovne škole Vladimir Nazor iz Odžaka, dječak koji je s 12 godina dva puta nastupio u emisiji HRT Mostovi kultura ~ Lijepom našom. Luka ide u glazbenu školu i svira klavir a očekuje vašu podršku u izvedbi pjesme od njegovog idola

Za Posavinu.org piše Mišo Perak

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka