Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sri06032020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Preminuo je Benjamin „Benjo“ Pavić

Tužnim srcem javljamo da je 04.05.2020. godine poslije teške bolesti blago u Gospodinu preminuo Benjamin „Benjo“ Pavić u 72 godini života Sahrana pokojnog Benje bit će u petak 08.05 u 14.20 sati u Sesvetama na groblju Markovo u Polje.

Pokojnom Benji želimo vječni MIR u Kraljevstvu nebeskom, a supruzi Antoniji, i sinu Valentinu sestrama i braći kao i mnogobrojnoj rodbini izražavamo iskrenu sućut i u dubokoj boli želimo iskazati naše zajedništvo dajući im podršku u ovoj teškoj situaciji.

svijeca310x232No to nikako NIJE KRAJ, jer u svjetlu vjere i nade u Uskrsnuće, smrt je gubitnik pred Životom, kojeg nam sam Krist Bog svojim Uskrsnućem svjedoči i garantira.
-Pokoj vječni daruj mu Gospodine!
-I svjetlost vječna svijetlila mu!

Ugasi se još jedna životna svijeća ovaj puta našega Benjamin Pavić od milja zvanog „Benjo“. Benjo je bio tiha i mirna osoba, dobro se osjećao i još je uvijek bio vrlo vitalan i aktivan čovjek sve dok nije osjetio tegobe koje mu je nametnula teška bolest. Borio se za život više od tri tjedan u bolnici u Banja Luci, i nažalost 04.05.2020. oko 13.30 sati izgubio je svoju životnu bitku.

Mnogi Garevljani a i susjedi okolnih mjesta ga se sjećaju kao slavnog golmana Garevca koji je sedamdesetih godina dosta puta branio čast, lice i gol „Mladosti“ iz Garevca.

Od 1976. godine je u braku s Antonijom r. Matić iz Potočana i u braku imaju jednog sina Valentina.

Supruzi Antoniji i sinu Valentinu upućujemo iskrenu sućut, a Benjaminu želimo vječni mir kod Gospodina!

Uredništvo portala