Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sri06032020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Preminu je Pero Lukač

svijeca310x232Tužnim srcem javljamo da je blago u Gospodinu preminulo Pero Lukač (Perin) u  56 godini života Sahrana pokojnog Pere bit će na groblju sv. Ilije u Garevcu u utorak 21.01. 2020. u 14.00 sati. Sveta misa zadušnica služit će se prija obreda ukopa ispred kapelice na groblju.

Pokojnom Peri želimo vječni MIR u Kraljevstvu nebeskom, a sestrama Ruži i Marici te braći Ivi, Vladi i Mladenu s obiteljima kao i mnogobrojnoj rodbini izražavamo iskrenu sućut i u dubokoj boli želimo iskazati naše zajedništvo dajući im podršku u ovoj teškoj situaciji.

No to nikako NIJE KRAJ, jer u svjetlu vjere i nade u Uskrsnuće, smrt je gubitnik pred Životom, kojeg nam sam Krist Bog svojim Uskrsnućem svjedoči i garantira.

-Pokoj vječni daruj mu Gospodine!
-I svjetlost vječna svijetlila mu!

Pokojni Pero je bio veliki Domoljub i često je dolazio u Garevac u svoju kuću koju je još prija nekoliko godina  svojim materijalnim sredstvima obnovio. Stoga njegove sestre i braća pozivaju sve prisutne osobe koje budu bile na sahrani na zajednički ručak poslije sprovoda u dvorištu njegove kuće.