Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned05312020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Preminula je Mara Perić „Matinca“

svijeca1aS vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je danas u Odžaku 28. prosinca 2019. godine u 73. godini života blago u Gospodinu završila svoj ovozemaljski život Mara Perić „Matinca“ .
Sahrana pokojne Mare bit će u ponedjeljak 30. prosinca 2019. godine u 13.00 na groblju Sv. Ilije u Garevcu a sveta Misa zadušnica bit će prija obred ukopa.

Pokojnoj Mari želimo vječni MIR u Kraljevstvu nebeskom a kćeri Ljilji, sinovima Gabrijelu i Ivanu s obiteljima kao i mnogobrojnoj rodbini izražavamo iskrenu sućut i u dubokoj boli želimo iskazati naše zajedništvo dajući im podršku u ovoj teškoj situaciji.

No to nikako NIJE KRAJ, jer u svjetlu vjere i nade u Uskrsnuće, smrt je gubitnik pred Životom, kojeg nam sam Krist Bog svojim Uskrsnućem svjedoči i garantira.

-Pokoj vječni daruj joj Gospodine!
-I svjetlost vječna svijetlila joj!

Ugasi se još jedna životna svijeća jedne od prvih povratnica u Garevac. S njome se ugasi i još jedno svjetlo našeg Garevca koje se davno po povratku i obnovi upalilo u kući pokojnice Mare. Svima nama Garevljanima će ova drag žena kao i njezin pokojni suprug  Mata ostati u lijepim sjećanjima. Ostat će i sjećanje na roditeljski odgoj i njenu djecu koja su preko GIP-a pomagali Garevac i Garevljane.

Vrijedne posavske ruke i ako su bile stare i nemoćne radile su od jutra do sutra da bi djecu imalo što dočekati kada dođu u svoj Garevac i kuću svojih roditelja. Ostat će pusta ova kuća kao i mnoge druge. Ostat će sjećanje na dobrobit ovih ljudi koji su mnogima od nas pružali roditeljske savjete i željeli sretan putovanja.
Ostat će i nada u Uskrsnuće da ćemo ih opet vidjeti i sresti. Neka im je vječna hvala.
Počivala u miru u svom i našem Garevcu!

Za GIP piše Mišo Perak