Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pon02242020

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Počinje izgradnja prvog kružnog raskrižja u Modriči

MODRIČA – Početkom rujna 2015. godine u Modriči će početi izgradnja kružnog raskrižja, ili rotora u koju će lokalna uprava općine iz budžeta za kapitalne investicije za 2015. godinu, uložiti oko 70.000 KM.

modrica kruzni

Jovan Mišić načelnik Odjeljenja za urbanizam, komunalnu djelatnost i ekologiju općine Modriča kazao je da su završene sve pripreme za početak izgradnje prvog raskrižja sa kružnim tokom prometa u Modriči.

- Programom kapitalnih ulaganja u 2015. godini predviđena je izgradnja kružnog raskrižja na ukrštanju ulica Gavrila Principa – poznata kao dupla ulica, Vojvode Stepe Stepanovića – ulica prema Rafineriji ulja Modriča i Berlinske ulice – koja vodi prema stadionu i srednjoškolskom centru naveo je načelnik Odjeljenja za urbanizam, komunalnu djelatnost i ekologiju Jovan Mišić.

Također je istakao da će kružni tok imati unutrašnji radijus 16 metara, sa prometnom trakom širokom osam metara.
- Novo raskrižje treba zadovoljiti sve uvjete za sigurno odvijanje svih motornih vozila te će smanjiti jutarnje i gužve na kraju radnog dana na jednoj od najprometnijih prometnica u gradu.

Rok za izgradnju raskrižja je 45 dana, a radove će izvoditi poduzeće “Balegem” iz Gradačca u Federaciji BiH dok je projektnu dokumentaciju izradilo poduzeće “ATPI” iz Doboja.

PRESS GIP-a

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka