Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub11282020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Dani otvorenih vrata za buduće srednjoškolce

MODRIČA – Srednjoškolski centar iz Modriče organizirao je danas 04. Svibnja.2015. godine “Dane otvorenih vrata”, tokom kojih će učenicima devetih razreda osnovnih škola predstaviti plan upisa u prve razrede Gimnazije i tehničkih škola u školskoj 2015./2016. godini.

otvorena vrata modrica

Pedagog u Srednjoškolskom centru Novka Marković kazala je da će Centar posjetiti 247 učenika devetih razreda osnovnih škola “Sveti Sava” i “Sutjeska”, koji će biti upoznati o uvjetima upisa u prvi razred i o izboru zanimanja planiranih za narednu školsku godinu.

Danas smo o profesionalnoj orijentaciji razgovarali sa 116 učenika devetog razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ – kazala je gospođa Marković i dodala da će srednjoškolski centar sutra posjetiti 131 učenik devetog razred Osnovne škole “Sutjeska”.

Ona je istakla da osnovcima savjetuje pažljiv izbor zanimanja za koja će se školovati.
Svoja iskustva prilikom izbora zanimanja, upisa i uvjeta školovanja budućim srednjoškolcima prenijeli su i učenici Gimnazije i tehničkih škola.

Prema konkursu, objavljenom danas, Srednjoškolski centar Modriča u školskoj 2015./2016. godini u prve razrede upisat će 208 učenika.

Gimnazija će upisati 78 učenika, od kojih 52 u opći smjer i 26 u društveno-jezični smjer.
Tehničke škole upisat će ukupno 130 učenika koji će se školovati za zanimanja poljoprivrednih tehničara, voćara-vinogradara, bravara, tekstilni tehničara i krojača.

PESS Posavina.org

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka