Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pon02172020

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Ubojstvo i samoubojstvo supružnika u Modriči

modrica samoubojstvo

MODRIČA - Danas 25.06.2014. u Modriči se dogodila tragedija u kojoj su smrtno stradali supružnici. Pretpostavlja se da se radi o ubojstvu i samoubojstvu. Građani Modriče su u šoku. Mrtve supružnike Stevu (44) i Gordanu (47) Ilić u njihovoj obiteljskoj kući oko 15 sati pronašao je susjed Sveto Mijić.

"Pozvala me sestra od susjede iz Njemačke da vidim zašto joj se ne javljaju na telefonske pozive. Otišao sam, pozvonio i povikao Ilići. Obišao sam oko kuće, progledao kroz prozor i vidio susjeda  Stevu kako leži mrtav, a preko njega se vidjela i lovačka puška. Tada sam iz svoje kuće pozvao policiju i javio rodbini u Njemačku što se dogodilo“, kazao je Mijić.

Supružnici Ilić radili su u bolnici za kroničnu psihijatriju u Garevcu. Direktor ove zdravstvene ustanove, Milenko Đukić, kazao je da se radi o vrijednim i čestitim zdravstvenim radnicima.

"Ova vijest me šokirala, kao i sve moje kolege. Mogu samo dati riječi hvale za supružnike Ilić. Bili su uzorni i vrijedni radnici. Nismo mogli naslutiti da će doći do tragičnog događaja", kazao je Đukić.

Uviđaj na licu mjesta izvršila je okružna tužiteljica Olivera Rauković. Pripadnici modričke Policijske postaje potvrdili su da se radi o ubojstvu i samoubojstvu.

Iza nastradalih supružnika ostala je sedamnaesto godišnja kćerka.
PRESS GIP-a
Foto:Avaz

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka