Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned06072020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Veleposlanik SAD-a u BiH u radnoj posjeti općini Modriča

patrik mun modrica

MODRIČA -Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Patrick Moon boravio je danas, 24. travnja 2013. godine u Modriči. Ambasador Mun posjetio je Rafineriju ulja Modriča a zatim u Šalter sali općine Modriča održao sastanak sa načelnikom općine i njegovim suradnicima.

Na sastanku je razgovarano o ekonomskoj situaciji, aktivnostima koje provodi rukovodstvo općine Modriča kao i o budućim projektima. Isto tako razgovaralo se i o miniranim područjima koje treba riješiti kako bi građani općine Modriča mogli bezbjedno koristiti i obrađivati ​​svoje zemljište.

U izjavi za novinare ambasador Mun je rekao: „Imao sam jedan informativan razgovor sa načelnikom Krekićem i njegovim osobljem. Nalazimo se ovdje u Šalter sali općine Modriča koju je finansirala USAID a u sklopu tog projekta se radilo na osiguravanja uslova za efikasnije usluge koje općine pružaju građanima.

Cijenim vrijeme koje je odvojio načelnik i njegovo osoblje da nas upoznaju sa ekonomskom situaciom općine Modriča. Rekao nam je kako se radi na promoviranju ekonomske aktivnosti i otvaranju novih radnih mjesta. Također smo razgovarali i o promoviranju općine na privlačenju stranih investitora.

Za GIP priredio Mišo Perak

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka