Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto06022020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Posjet načelnika dječijem vrtiću „naša radost“

vrtic nasa nada

MODRIČA-Načelnik općine Mladen Krekić sa suradnicima, 08. prosinca 2011. godine posjetio je Dječiji vrtić „Naša radost" i nazočio predstavi koju su mališani priredili u povodu nabave nove opreme i namještaja.

 Općina Modriča je ove godine osigurala sredstva za nabavku potrebne opreme i namještaja. Načelnik Krekić je rekao da očekuje da će se u sljedećoj godini započeti projekat rekonstrukcije objekta, za koji je dio sredstava obezbijedio Predsjednik Republike Srpske.

"Danas mi se dan završava prekrasno jer se aalazimo u dječijem vrtiću gdje je puno smijeha i veselja. Djeca su izvela jedan program za nas starije i evo ja sam rekao jednu rečenicu "Da hoćemo biti kao djeca". Nisu to velika sredstva koje je izdvojila općina, ali smatram da je neophodno svake godine, pogotovo u ovaku ustanovu ponešto uložiti, tako da se svake godine vidi nekakva promjena ", izjavio je načelnik.

U izjavi za medije odgojiteljica Milka Mićić je rekla: "Namještaj koji smo dobili omogućit će nam bolji rad sa djecom. Imaćemo više prostora u našim radnim sobama, a meterijal s kojim radimo biće spremljen na jedno mjesto i dostupan djeci kako bi se mogli sami poslužiti i kako bi bio uredniji ".

 Nakon predstave načelnik se družio s mališanima i uručio im igračke i slatkiše.

Za GIP priredio Mišo Perak

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka