Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pet05292020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Željko ubio punca i zapalio kuću

kuca punac

Skugrić/Modriče-Sedamdesetsedmogodišnji N.M. ubijen je jutros ispred obiteljske kuće u mjestu Skugrić kod Modriče, a prema neslužbenim informacijama, ubio ga je zet Ž.N. (41), koji je nakon počinjenog krivičnog djela podmetnuo požar i u njemu zadobio tjelesne ozlijede.

Glasnogovornik Centra javne sigurnosti Doboj Ljerka Stanimirović rekla je Srni da je, po nalogu okružnog tužitelja u Doboju, pokrenuta istraga koju na licu mjesta provode pripadnici dobojske kriminalističke policije i protupožarni stučnjaci, nakon čega će javnost bitu upoznata o ovom slučaju.

U Službi Hitne pomoći u Doboju potvrđeno je da je na licu mjesta konstatirana smrt N.M, a da je Ž.N. zadobio teške ozlijede, odnosno opekline po tijelu, te ozlijedu noge, i da je smješten u dobojsku Opću bolnicu "Sveti apostol Luka".

Srna neslužbeno saznaje da je Niku Mišića u ranim jutarnjim satima pred obiteljskom kućom, u kojoj je živio sam, čvrstim predmetom ubio zet Željko Nedić, koji je potom u kući podmetnuo požar u kojem je zadobio opekline. Nakon dolaska vatrogasaca, Nedić je skočio s terese na katu kuće i ozlijedio nogu.

Susjedi su oko 6.30 sati primijetile na putu Nedićev automobil, s otvorenim gepekom, vidjeli su dim i čuli galamu iz pravca kuće Nike Mišića, te o tome obavijestili Mišićevu kćerku u Modriči.

U Vatrogasnoj jedinici Modriča potvrdili su da je požar prijavljen u 6.45 sati i da su u gašenju sudjelovala tri specijalna vozila.

Jedan od očevidaca ispričao je da se popeo na kat kuće koja je gorjela i ugledao Željka koji je bio potpuno nag i vikao da je ubio punca i da će sve pobiti.

Prema riječima Mišićeve rodbine, Željko Nedić vratio se prije nekoliko dana iz Njemačke, gdje je sa suprugom bio na privremenom radu, a zbog problema u braku supruga ga je napustila.

IZVOR: (Srna)

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka