Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pet05292020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

"Hypo Alpe-Adria-Bank" a.d. uručila donaciju Centru za socijalni rad Modriča

hypo banka

Modriča-"Hypo Alpe-Adria-Bank" a.d. Banja Luka je danas, 7. Rujna 2011., uručila donaciju Centru za socijalni rad Modriča, te tako pokrenula novu seriju opsežnih aktivnosti na polju društveno odgovornog djelovanja u lokalnim zajednicama Republike Srpske u 2011. godini.

Centru za socijalni rad Modriča uručena su novčana sredstva u iznosu od 1.500,00 KM za nabavku školskih udžbenika za djecu iz socijalno ugroženih obitelji (11 obitelji a 13 učenika).

Zora Tešanović, direktor Centra za socijalni rad Modriča je rekla da će ova donacija mnogo značiti ovim višečlanim obiteljima jer su knjige i pribor za školu vrlo skupi: "Zahvaljujući donaciji Hypo banke bićemo u stanju pomoći nabavku školskih udžbenika za djecu socijalno ugroženih višečlanih obitelji. Naše financijske mogućnosti su limitirane, a želja da se pomogne, prije svega djeci je velika. Zato je ovaj oblik donatorske pomoći neophodan kako bi ovim obiteljima i na ovaj način olakšali život te smanjili njihove troškove ", rekla je Zora Tešanović.

U nekoliko proteklih godina Hypo banka je uručila devet donacija na području općine Modriča podržavajući rad javnih institucija i udruga građana koji vode računa o vaspitno-obrazovnom razvoju djece i njihovoj socijalnoj i zdravstvenoj zaštiti. "Sukladno svojim motom" S vama. Uz vas. Za vas. "Hypo banka današnjom donacijom izražava zahvalnost stanovnicima općine Modriča na ogromnom povjerenju kojeg su joj do sada ukazali. Ujedno ovo je jasan primjer nastavka izgradnje partnerskog odnosa između Hypo banke i lokalne zajednice. "Izjavila je Biljana Đukić, voditelj poslovnice Hypo banke u Modriči.

Dodjeli donacije prisustvovali su i članovi tri obitelji koje će dobiti ovu pomoć. U njihovo ime Jeremić Vasilija iz Tolise je rekao: "Zahvaljujem se Hypo banki i Centru za socijalni rad za ovu pomoć. U ovim teškim vremenima ova pomoć nam je vrlo dobro došla kako bi našoj djeci kupili knjige i ostali pribor ". Ovom prilikom Zora Tešanović je u ime Centra za socijalni rad uručila zahvalnicu Biljani Đukić za donacije koje je Hypo banka do sada uručila ovome Centru.

Za GIP priredio Mišo Perak

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka