Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sri06032020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Otvoren novoasfaltirani put „Gospodska mahala“ u Tarevcima

krekic tarevci

MODRIČA/TAREVCI- U ponedjeljak 5. rujna 2011. godine u Mjesnoj zajednici Tarevci svečano je otvoren novoasfaltirani put "Gospodska mahala". Uz prisustvo mještana Mjesne zajednice Tarevci put su otvorili načelnik općine Mladen Krekić i predsjednik Mjesne zajednice Tarevci Zijad Dugić.

Projekat asfaltiranja puta "Gospodska mahala" je predviđen Programom kapitalnih ulaganja na području općine Modriča za 2011. godinu. Put je asfaltiran u dužini od 650 metara a ugovorena vrijednost radova je 50.294,21 KM. Radove na asfaltiranju puta financirali su općina Modriča i mještani Mjesne zajednice Tarevci sa po 50 posto sredstava. Radove je izvela tvrtka MG "Mind" iz Mrkonjić Grada.

Zijad Dugić, predjsednik Mjesne zajednice Tarevci je rekao: "Vrijednost ovog dijela puta od 650 m je drugačija jer je ovaj put veza Gradačca i Doboja tj.. veza Koprivna i Vranjak preko Tarevaca na Riječanski put za Gornje Riječane, Tolisu i Skugrić te zatim Gradačac. To je treći ulaz i izlaz Tarevaca.

Planirano je i radiće se jako brzo u Terevcima AGROCENTAR tj.. sušara, hladnjača i pakirnica voća pa će ovaj put imati još veću svrhu ".

"Ovih dana je na području općine Modriča otvoreno jedno malo gradilište kada su u pitanju ovi putevi. Danas smo u Mjesnoj zajednici Tarevci i veseo sam kad se nešto napravi na teritoriji općine Modriča. Zahvalan sam ljudima i narodu koji je dao svoj dio da se asfaltira ovaj put. Ovoj projekt je koštao nešto više od 50 tisuća maraka. Nadam se da je ovo dobra stvar za ljude koji ovdje žive ", izjavio je načelnik Krekić.

 Nakon svečanog otvaranja puta prisutni su nastavili druženje uz narodno veselje.

Za GIP priredio Mišo Perak

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka