Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pon02172020

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

TITO je bio usvojeno djete

TITOVA UNUKA NE MOŽE VIŠE ŠUTJETI! Titova unuka Saša Broz na svom je Facebook profilu komentirala tvrdnje iznesene u jednoj emisiji na Hrvatskoj televiziji da je Josip Broz Tito navodno bio podmetnuti ruski agent…sasa broz

Naime, u jučerašnjoj emisiji Nedjeljom u 2 moglo se čuti da Josip Broz Tito nije bio Hrvat iz Zagorja, nego podmetnuti ruski agent koji je rođen u vanbračnoj vezi jednog bečkog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice, na Facebooku se oglasila i Titova unuka Saša Broz.

Ona je sve prokomentirala u šaljivom stilu:

– Istina da Tito nije bio Tito, ali niste pogodili kombinaciju… Djed je bio usvojeno dijete punokrvne Kolumbijke i nasljednika kralja Karla XXL. Tako kažu stare crkvene knjige. One iz 5 st. p.n.e.

Nastavila je ironizirati u istom stilu, napisavši, između ostalog:

…Baka mi je pričala da je djed u mladim danima izgledao kao pripadnik crne rase. To je neobično, kažu stanovnici Patagonije jer su mu roditelji bili arijevci. Patagonci su ponosni na djeda, a kuća u kojoj je rođen davne 1656. i danas je zanimljiva turistima…

Na kraju je u istom stilu zaključila da je pravo ime J.B.Tita Juan Manuel Marquez (!?) dodavši u post scriptumu – ovo Juan Manuel Marquez je neka boksačka faca iz Meksika, to sam skinula sa Neta.

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac