Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto12012020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Zamolba za donacijskom potporom gradu Vukovaru

stil zivota

Poštovani posjetitelji GIP-a. Ponovo smo primili zamolbu Udruge Volonterski centar Vukovar koji traže potporu donatora za mlade osobe sa i bez invaliditeta, tu zamolbu možete pročitati ovdje niže.

Predmet: Zamolba za donacijskom potporom redovne djelatnosti Volonterskog centra - traži se / h i t n o!
Poštovani,
Molimo Vas da podržite naš program redovne djelatnosti SVIJET JEDNAKIH MOGUĆNOSTI na način da nas uvrstite u plan financiranja u proračunu za 2013. god.
 
Početkom 2005. godine osnovan je Volonterski centar Vukovar. Smješten u ratom i dotrajalošću devastiranom poslovnom prostoru u centru grada Vukovara, aktivnošću volontera i potporom donatora doveden je u upotrebnu funkciju, te je tijekom svog djelovanja strateški usmjerio svoje djelovanje kao IT centar mladih i klub prijatelja osoba s invaliditetom. Opremljen sa 7 kompjutera priključenih na ADSL s flat rate pristupom internetu, već nekoliko godina djeluje kao jedina točka u Gradu sa otvorenim pristupom internetu. U okviru svojih aktivnosti okupljamo mlade osobe sa i bez invaliditeta, stanare grada Vukovara, umirovljenike; te na taj način pridonosimo integraciji osoba s invaliditetom, mladih i starijih u zajednicu.
 
Dnevno se u prosjeku okuplja od 10 - 20 korisnika internet kluba, te oko 30-50 korisnika ostalih usluga (!!!). Za održavanje redovne djelatnosti Centra ostvarivali smo prosječne mjesečne troškove u ljetnom periodu od oko 500,00 kn, te oko 1.000,00 kn u zimskom periodu (o.p.: struja, voda, grijanje tijekom sezone, telefon, internet flat rate, i dr.). S obzirom na trenutnu situaciju hitno nam je potrebna pomoć za podmirivanje režijskih troškova kako bi mogli provoditi kontinuitet aktivnosti! Kako za pokriće troškova redovne djelatnosti nemamo stalnog pokrovitelja djelatnost održavamo potporom donatora na račun Erste bank; 2402006-1100475686.

Vać odgovor možete dostaviti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

U prilogu dostavljamo Program redovne djelatnosti za 2013. g. za financijskim planom. Nadamo se pozitivnom razrješenju ove zamolbe s napomenom da će nam svaka donacija biti vrijedna pažnje.

Za Vukovar - Grad po mjeri čovjeka,
Koordinatori aktivnosti VCV-a Branko Mikša Bogoljub Milovanović, prof. Zvonimir Šaletić

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac