Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sri06032020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Pljačkali pokojnike skidajući s njih zlatne nakite

grobari

Osijek-Nakon kriminalističke istrage provedene u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Osijeku, osječko-baranjska policija uhitila je sedam grobara osumnjičenih da su dulje vrijeme prilikom održavanja grobnih mjesta i ukopa pokojnika uzimali i zadržali pronađene vrijednosti.

Osumnjičeni su da su počinili kazneno djelo teške krađe, izvijestilo je danas Općinsko državno odvjetništvo na internetskoj stranici. Sucu istrage Županijskoga suda u Osijeku predloženo je da im odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, navodi se u priopćenju.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o zaposlenicima osječke tvrtke Ukop, koji su osumnjičeni da su krali nakit s pokojnika. Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo izjavio je da ga je direktor te gradske tvrtke Milan Krišto jučer izvijestio o tim događajima, no on kao gradonačelnik ne može ništa prejudicirati dok se ne završi istraga.

Ako se dokaže da su grobari krali nakit s pokojnika, sigurno će slijediti odgovarajuće mjere, rekao je Bubalo i dodao da će se u sljedećem razdoblju na svim grobljima postaviti kamere.

Preuzeto s: Doznajemo.com

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac