Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub11282020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Thompsonova nova pjesma Bosna će ti reći sve

thompsonPočetkom travnja 2013. izlazi novi album Marka Perkovića Thompsona(Moli i radi). Jedna od novih pjesama s tog albuma čiji tekst objavljujemo u cijelosti nosi ime "Bosna". "Riječ je o pjesmi kojom sam želio skrenuti pozornost na sve što se događa i što se događalo s našim narodom u BiH u posljednjih petnaest godina, narodom zaboravljenim od vladajućih u Hrvatskoj objašnjavajući kako je nastala pjesma Bosna i što je njome htio poručiti.

Opširnije:Thompsonova nova pjesma Bosna će ti reći sve

Povlačim se do novog albuma koji je možda i moj posljednji u karijeri

halid beslicUmorio sam se, neka bude malo pauze • Slušam sebe i svoje srce, i do sada sam tako radio. Halid Bešlić se odlučio povućiiz javnosti. No, njegovi brojni fanovi nemaju potrebu za panikom, jer Halid će se vratiti - ali tek kada objavi novi album.

Opširnije:Povlačim se do novog albuma koji je možda i moj posljednji u karijeri

Korake ti znam

maya sarOvogodišnju pjesmu predstavnicu BiH na 57. Eurosongu, "Korake ti znam" prvi put će 15. ožujka javno izvesti Maya Sar u programima BHRT-a, objavljeno je iz tima BH Eurosonga.

Opširnije:Korake ti znam

Parni Valjak u Brčkom

parni-valjakTog jutra je autobus s kojim su nastavnici dolazili na posao malo kasnio. Već je zvonio prvi sat i morali smo u razred, sedmi A. Bacio sam pogled kroz prozor i ugledao nastavnika iz tjelesnog odgoja! Ali!!!!! Nije nosio ploču!! Nisam mogao vjerovati. Pa dao sam mu 20 iljada (dvije crvene s kraljom Tomislavom) da mi je kupi u gradu. Jedva sam ih skupio. Ploča koja je tek izišla zvala se Vruće igre.

Opširnije:Parni Valjak u Brčkom

Prije četiri godine poginuo je Toše Proeski

tose proeskiU prometnoj nesreći kod Nove Gradiške u Hrvatskoj talentirani pjevač poginuo je 27. godini života. Pred njim je bila sjajna karijera, no sve je prekinuto tog kobnog jutra. Proeski je jedan od prvih glazbenika koji je ujedinio cijeli prostor bivše Jugoslavije. Obožavan je bio svugdje, a u rodnoj Makedoniji uživao je kultni status.

Opširnije:Prije četiri godine poginuo je Toše Proeski

Nova estradna zvijezda Sasha Z. iz Balingena - "Glazba je moja prva ljubav" .

sacha.z

Saša Zigić, rođen 07.04.1975 godine u Balingenu,malom gradiću u južnom dijelu Njemačke. Porijeklo vuče iz hrvatske iz grada Đakova te iz Bosanske Posavine - Modriča, otkud mu roditelji 70tih godina kreću u novi život putujeći za Njemačku. Nova estradna zvijezda je npr. napisao pjesmu "Pola, pola" Danijele Martinović. Nakon prva dva albuma "Navika" i "Planeta" Sasha Zigić alias Sasha Z. uspješno promovira svoje pjesme po cijelom iseljeništvu.

Opširnije:Nova estradna zvijezda Sasha Z. iz Balingena - "Glazba je moja prva ljubav" .

Thompson održao koncert u Vukovaru

thopson u vukovaruVUKOVAR-Veličanstveni koncert u Vukovaru pred oko 30 000 Thompsonovih obožavatelja. U subotu 24. 09. 2011. obilježena je 20. godišnjica osnutka 204. vukovarske brigade i bitke za Vukovar. Osim toga, svečanost se održala povodom otvorenja Spomen doma Hrvatskih branitelja Trpinjske ceste.

Opširnije:Thompson održao koncert u Vukovaru