Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sri07152020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Medvjedić Lino posjetio Kantonalnu bolnicu u Bihaću

Bihać, 22.12.2017. – Posjetom pedijatriji Kantonalne bolnice Dr. Irfan Ljubijankić u Bihaću, te prigodnim poklonima za najmlađe, medvjedić Lino završio je svoju prednovogodišnju turneju posjete pedijatrijama devet bolnica diljem BiH. Osim pedijatrija, Lino je ove godine posjetio i djecu bez roditeljskog staranja u Domu „Rada Vranješević“ u Banjaluci, SOS Dječije selo u Sarajevu i Majčino selo u Međugorju.

„Najveća nagrada za rad i trud koji ulažemo tijekom godine dolazi nam na kraju godine. To su osmjesi mališana koji borave na pedijatrijama tijekom blagdana. Naša je želja da ubrzo opet budu zdravi i sretni u svojim domovima, a ovakvim i sličnim aktivnostima nastojimo obogatiti zabavni sadržaj koji se pedijatrije trude osigurati za njih. Medvjediću Linu se uvijek obraduju, žele ga zagrliti, igrati se sa njim, a pokloni koje im on donese prekrate im vrijeme koje su primorani provesti ovdje. Podravka u BiH želi uzvratiti zahvalnost i ljubav zajednici u kojoj posluje dugi niz godina, te nastojati omogućiti podršku svoj djeci, naročito tijekom blagdana“, istaknula je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.  pedijatrija bihac

Sa svakim novim danom, osim brige o zdravlju najmlađih, pedijatrijski odjeli nastoje djeci ublažiti strah od boravka u bolnici i učiniti ga što ljepšim, ali i roditeljima pružiti sigurnost i oslonac.

Medvjedić Lino je u prethodnom periodu posjetio devet pedijatrija bolnica diljem BiH: u Istočnom Sarajevu, Sarajevu, Zenici, Mostaru, Tuzli, Bijeljini, Banjaluci i Bihaću. Osim pedijatrijskih odjela, Lino je podijelio poklone i posjetio djecu bez roditeljskog staranja u Majčinom selu u Međugorju, u SOS Dječijem selu i domu „Rada Vranješević“ u Banjaluci.


Kontakt za više infomacija:

Majda Balić, Prime Communications, 063 289 103, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Prime Communications je ovlaštena PR agencija kompanije Podravka za tržište BiH