Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned05312020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Dijaloška kontakt emisija Radio Marije

radio marijaU subotu, 17. siječnja 2015. s početkom od 20.00 sati Radio Marija BiH na svojim valovima počinje emtirati dijalošku kontakt emisiju „Na njivi Gospodnjoj“. Tema prve emisije su „Poplave u Bosanskoj Posavini – sedam mjeseci poslije“.

O ovoj temi će govoriti Vinko kardinal Puljić, Vrhbosanski Nadbiskup (snimljeni prilog), prof. dr. Mirko Šimić, direktor Caritasa Vrhbosanske Nadbiskupije (snimljeni prilog), preč. Veselko Župarić, dekan brčanskog dekanata (snimljeni prilog), Mijo Matanović, zastupnik u Parlamentu FBiH (gost u studiju) te izravno oštećeni poplavama Marko Ikić (snimljeni prilog) i Stjepan Mateljić (snimljeni prilog). Urednik i voditelj emisije: Anto Pranjkić.

Budite sa nama i direktno se uključite u naš program. Možete nas pratiti na  103.3 MHz (područje Sarajeva), 98,9 MHz ( područje Banja Luke) te preko interneta na www. radiomarija.ba.

Možete nas direktno pozvati u program na telefon 033 216 063, a ako nas zovete iz inozemstva na 00387 33 216 063. Također, svoje sugestije, priejdloge i pitanja možete nam poslati na sljedeće e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te preko faceboock profila: radio marija bosne i hercegovine .  
Budite s nama i  na taj način dajte potporu onima koji su ostali bez krova nad glavom. Pokažimo još jedanput solidarnost na djelu.

Vaša Radio Marija Bosne i Hercegovine