Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Sub09192020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Važna obavijest u svezi Lokalnih izbora 2020.

Kao što vam je već poznato ovogodišnji Lokalni izbori u BiH će se održati  u nedjelju, 15. studenog 2020. godine, a da biste ostvariti svoje biračko pravo i glasovati i na predstojećim Lokalnim izborima obvezni ste podnijeti prijavu Središnjem  izbornom  povjerenstvu Bosne i Hercegovine najkasnije do 01.09.2020. godine u 24:00 sata.

izbori 2020 bih

Svakako nam je cilj da i u sljedećem mandatu u općini Modriči imamo svoga predstavnika iz reda Hrvatskog naroda. Bit će to ponovo nama dobro poznati ekonomski inženjer Petar Gagulić.

Kako saznajemo i ove godine se love Garevljani da uđu i predstavljaju neku drugu političku opciju a ne HDZ BiH na kojoj će biti i glavni nositelj liste naš Garevljanin.

Ovakva politika i razmišljanje pojedinaca ne samo da šteti našem mjestu već je to i sramota koja samo može donijeti razvodnjavanje glasova pa da se izgubi predstavnik Hrvatskog naroda iz općine Modriča što je izgleda nekome i cilj.

Stoga vas molimo da se registrirate i ostvarite svoje biračko pravo, a mi ćemo od vikenda početi objavljivati imena registriranih Garevljana u Središnjem  izbornom  povjerenstvu Bosne i Hercegovine.

Sve informacije o izborima i obrascima za registraciju i prijavu možete pogledati klikom ovdje.

Još jedan puta napominjemo: svi birači koji su glasovali na prethodnim Općim izborima 2018. godine, ispunjavaju obrazac prijave PRP-2 i isti dostavljaju Središnjem izbornom povjerenstvu BiH priloživši uz obrazac presliku jedne od valjanih identifikacijskih isprava s fotografijom. Navedeni obrazac možete preuzeti ovdje – PRP-2.

Svi birači koji nisu glasovali na posljednjim Općim izborima 2018. godine ili se prvi put prijavljuju, ispunjavaju i potpisuju obrazac PRP- 1 i isti dostavljaju Središnjem izbornom povjerenstvu BiH, uz relevantne priloge. Navedeni obrazac možete preuzeti ovdje – PRP-1.

Popunjeni obrazac, potpisan na istovjetan način kao na važećem identifikacionom dokumentu, te priložene skenirane dokumente možete dostaviti na sljedeći način:

- elektronskim putem na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.;

- telefaksom na sljedeće brojeve:+38733251333; +38733251334;

- putem pošte na adresu: Izbori u Bosni i Hercegovini, Poštanski pretinac 451, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

Ako imate dodatnih pitanja u svezi izbora ili popunjavanja obrazaca i slično javite se direktno Petru Gagulić na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon +387 63 341 177.

Uredništvo GIP-a