Košenje trave i održavanje zelenih površina

Nalazimo se u vremenu epidemije korona virusa kada nam je normalan život stavljen u stranu, kada je svugdje u svijetu pa tako i kod nas u posavskoj ravnici promijenjen ljudski način življenja.  Živimo ga po prijedlogu i naredbama kriznog stožera,  u krugu svojih najmilijih u svojim domovima i stanovima daleko od rodnog kraja.

košenje trave

Nadamo se da će poslije ove krize biti sve drugačije. Da će se situacija polako ali sigurno smiriti. Pobijedit ćemo strah koji čovjeka čini čovjekom ali i iz svega toga izvući neku pouku te izaći drukčiji, sigurniji, bolji i jači.

Proljeće je, sve zeleni i behara, a kako priroda ne poznaje granice korona krize vegetacija je u punom tijeku. Stoga smo pokušali pronaći neku osobu koja bi se prihvatila koženja trave i održavanja naših zelenih površina dok mi ne možemo doći u svoj zavičaj.

Našli smo vrijednog i radišnog susjeda, Borislava Boru Muškić koji bi se rado prihvatio ovoga posla. Dakle ako trebate košenje trave ili neke slične poslove obratite mu se na telefon + 387 65 829 160, a on će vas oduševiti odrađenim poslom.

Za GIP piše Mišo Perak
09.04. 2020.