Zastupnik Hrvatskog Sabora dolazi posjetiti Garevc

Poštovani čitatelji, u ponedjeljak, 28. listopada MZ Garevac posjetit će zastupnik u Hrvatskom Saboru Ivica Mišić i naš suradnik i novinar Anto Pranjkić. Razlog njihove posjete jeste razgovor o trenutnoj problematici oko određivanja trase autoceste Banja Luka - Doboj - Bijeljina - Beograd kroz naša mjesta i aktualna problematika našega mjesta.

dobor dosli u garevac pano

Gospodin Mišić se svojim angažmanom zauzeo te je na sjednici sabora RH govorio o pokušaju da trasa spomenutoga autoputa ide kroz naša sela. Također je obavijestio i Premijera Plenkovića te ljude iz Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH.

Uz gospodina Mišića posjetit će nas i novinar i dopisnik našeg portala Anto Pranjkić, dobar poznavatelj prilika u Bosanskoj Posavini. Bit će ovo prigoda da našim prijateljima postavimo određena pitanja kako bismo dobili savjete kako riješiti naše probleme.

Kako doznajemo, sastanku će biti nazočni i predstavnici Otvorene kuće - Centar za mir u Garevcu a pozvani su dopredsjednik RS iz reda hrvatskog naroda Josip Jerković i vijećnik u Vijeću Naroda Davor Čordaš, koji svoj dolazak još nisu potvrdili.

Za GIP piše Mišo Perak