Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Sub06062020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Finacijsku akciju za garevačku feštu privodimo kraju

Dragi Garevljani prijatelji Garevca i susjedi, iskreno vam se zahvaljujemo na donatorskoj pomoći koju ste pružili MZ Garevac i njenim vijećnicima. Ova podrška im je puno značila u prvom redu kao motivacija za bolje sutra a u drugom kao financijska pomoć bez koje ni uz najveću želju ne bi mogli ništa napraviti.

logo mz

Sve ono što su oni imali bila je jaka želja da nam nešto novo prirede u našem Garevcu i tako nama i našoj djeci omoguće što ljepši boravak u zavičaju.

Vijeće MZ Garevac na čelu s Vladom Tokić „Dikačom“ je preuzelo veliku zadaću za sebe, ali s vjerom u Boga i svoje mještane spremni su dati i DOSTA više samo da se njihova ideja i organiziranje ovog ne svakidašnjeg događaja pozitivno sprovesti u djelo

Svi mi znamo koliko košta organiziranje jedne ovakve fešte za dvije glazbe, pozornicu, veliki šator te besplatno jelo i piće za sve goste te večeri.

I na kraju uspjeli su!

Sva ključna pitanja vezana uz organizaciju su već riješena, i srdačno nas očekuju u našem mjestu i našoj svetinji.

Stoga se Uredništvo portala ispred MZ Garevac zahvaljuje svima onima koji su poduprli ovu akciju, a bilo ih je 71 osoba. U akciji je prikupljeno 1725 KM , 2400 € i 4861 ŠFr. U koliko bude bilo viška novca MZ će organizirati izgradnju sanitarnog mokrog čvora kod Garevačkog doma i obnovu grobljanske ograde.

Posebno se zahvaljujemo onima koji tu večer neće biti Garevcu ali su svoj novčani doprinos ipak dali. Hvala im!

Još tri tjedna nas dijele od ovoga susreta i mnogi će već budućih dana krenuti na godišnje odmore stoga ovu akciju privodimo kraju, a svi oni koji još žele dati svoj doprinos mogu tu učini kod Vlade Tokić „Dikače“ u Garevcu, putem GIP-ove uplatnice ili iste večeri na garevačkom sijelu ili kako mnogi kažu fešti.

Svima želimo sretna putovanja, lijep boravak u zavičaju i lijepo druženje 22.07. 2018. Od 19.00 sati kod garevačkog doma.

Za GIP piše Mišo Peraklogo poluokrugli