Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Sri07152020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Čišćenje cesta po Garevcu

Bilo da se radi o nelegalnom dovozu smeća, kućnim provalama, krađi, požaru, poplavama, snijegu i slično u Garevcu kao da ne postoji neka druga sposobna osoba koja bi se mogla prihvatiti obveze da bude spremna pomoći u takvim teškim situacijama našega mjesta.

utovarivac garevac 900

Nitko ništa ne radi, ali su svi zauzeti i imaju neke svoje obveze te se ne mogu udaljiti od kućnog praga i obitelji, ali na zahvalu Bogu Garevac ipak ima osobu koja je spremna svega se odreći samo da bi selu bilo dobro.

To je osoba koja ide i u vatru, i u vodu i danju i noću za moje i tvoje dobro, za dobro svih nas i našeg sela.
 
To je svakako naš predsjednik MZ Gorana Tokić „Dikača“ koji je spreman učiniti sve samo da bi nama i našem Garevcu bilo dobro.

Vjerujemo da ni njemu nije lako, jer jedini njegov životni prihod je rad, a kada ne radi nema ni zarade, ali opet on nađe vremena za sve.

Kako je prošli tjedan snijeg prekrio Garevac, njegova polja i ceste nije bilo drugih mogućnosti da se selo očisti već da Goran na svoj obraz i poznanstvo ponovo kao i svake prethodne godine pozove privatno poduzeće D.O.O. " MARTIĆ - INTER - COOP" iz  Garevac, Gornjani 2a koje se bavi građevinarstvom, proizvodnjom, trgovinom na veliko i malo, transportom te uslugom uvoza-izvoza.

Bez dodatnih pitanja vlasnik poduzeća  Mićo Martić se i ove godine odazvao Goranu te s utovarivačem  izašao na teren i za kratko vrijeme sve su ulice pa čak i one najmanje u Garevcu bile očišćene od snježnog pokrivača  i prohodne za vožnju automobila.

Zatim je vozač otišao i u dvorište garevačke župne crkve pa je i tamo počistio ono što je bila započela župna domaćica Dijana Kovač sa svojim sinovima i lopatama.

Hvala našem Goranu što misli na svoje selo i njegove mještane kao i vlasniku poduzeća  INTER - COOP" Mići Martić koji se odazvao Goranu i izašao na teren i pročistio garevačke ceste i sokake.

Za GIP piše Mišo Perakutovarivac garevac crkva960