Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Sri07152020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Doček Nove 2017. godine u Garevcu

Kao i svake godine Garevljani su i ovu Novu 2017. godinu dočekali u zajedništvu i vedrom ozračju kao što smo već najavljivali. Bilo je živo i veselo u garevačkom Domu kulture gdje se tradicionalno od 2009. godine slavi doček Nove godine uz razna domaća jela, piće i poslastice.

docek nove 17godine 900

Snijega nije bilo kao nekada ranije. Međutim ništa ne bi spriječilo mlade Garevljane da se okupe  sa svojima u garevačkom Domu.

Ove godine su imali i ekstra dobru svirku bila je to EXTAZA band iz Odžaka.

Radi studeni koja je bila -7 gradi ove godine su stariji mještani ostali i doček Nove godine slavili po obiteljskim kućama.

Doček Nove godine proslava je svih lijepih događaja koji su nam se dogodili u protekloj godini kao i iščekivanje da nam naredna godina bude još uspješnija. Stoga Garevljani, od 2009. godine  za redom, organiziraju doček Nove godine s ciljem da Garevac postane mjesto ne samo garevljanima već i našim susjedima kladarcima i čardačanima gdje se može proslaviti ova najluđa noć u godini i gdje bi svi zajednički ušli u novo vremensko razdoblje.

Mladi, kojih je bilo preko šezdeset osoba, i desetoro djece uz glazbu uživo, veliki vatromet i zajedničko druženje dostojno i veselo su dočekali i ovu Novu 2017. godinu.

Ovom zgodom stara i vesela garevačka družina želi svim garevljanima širom svijeta sretnu Novu2017. godinu, kao i svim ljudima dobre volje.

Fotografije s dočeka Nove godine možete vidjeti klikom ovdje:
Za GIP piše Mišo Perakdocek nove 17godine 9001