Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Uto10272020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Uskoro su lokalni izbori u BiH birajte i dajte svoj glas

Lokalni izbori u BiH će se održati 15. studenog 2020. godine a da bismo pridonijeli dobru našem mjestu, našoj općini i Domovini budimo korisni građani i odgovorni članovi našeg društva stoga svi vi koji ste izvan Domovine i uredno ste se registrirali na vrijeme ispunite i vratite glasačke listiće, a vi u Domovini izađite na izbore i na njima savjesno i odgovorno birajte i dajte svoj glas.

Opširnije:Uskoro su lokalni izbori u BiH birajte i dajte svoj glas

Dan kruha i zahvale za plodove zemlje 2020.

I ove godine je Garevac kao i cijela Posavina obilato nagrađena jesenjim plodovima zemlje koje su vrijedni posavljani zasadili, okopavali, zalijevali, i s puno ljubavi oko toga brinuli. Vrijeme je također naklonjeno završnim poljoprivrednim radovima na plodnoj Posavskoj ravnici. Iako je u Garevcu  malo povratnika, ipak se zadržala tradicija obrade zemlje, a naročito obrada vrtova, briga o voćnjacima, ali i sve manjim stočnim fondom ( i to samo za vlastite potrebe).

Opširnije:Dan kruha i zahvale za plodove zemlje 2020.

Presretač u Garevcu snimio 186 km/h

Ne znajući da je za njima presretač MUP-a RS-a, vozači na cestama koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj često pritisnu papučicu gasa do kraja, pa je tako u Garevcu, na regionalnoj cesti od Modriče do Šamca, snimljeno nevjerojatnih 186 kilometara na sat kako saznajemo od Nezavisnih novina.

Opširnije:Presretač u Garevcu snimio 186 km/h

15 Hodočašće vjernika Vrhbosanske nadbiskupije i Banjolučke biskupije u Mariju Bistricu

Petnaesto hodočašće vjernika Vrhbosanske nadbiskupije i Banjolučke biskupije u Hrvatsko Nacionalno svetište Majke Božje Bistričke u Mariju Bistricu, održano je se u subotu, 10. listopada 2020. Kao i prethodnih godina, tako su i ove godine vjernici Vrhbosanske nadbiskupije i Banjolučke biskupije hodočastili u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke.

Opširnije:15 Hodočašće vjernika Vrhbosanske nadbiskupije i Banjolučke biskupije u Mariju Bistricu

Važna obavijest u svezi Lokalnih izbora 2020.

Kao što vam je već poznato ovogodišnji Lokalni izbori u BiH će se održati  u nedjelju, 15. studenog 2020. godine, a da biste ostvariti svoje biračko pravo i glasovati i na predstojećim Lokalnim izborima obvezni ste podnijeti prijavu Središnjem  izbornom  povjerenstvu Bosne i Hercegovine najkasnije do 01.09.2020. godine u 24:00 sata.

Opširnije:Važna obavijest u svezi Lokalnih izbora 2020.

Potkategorije