Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned07122020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Massagepraxis Jagustin

sanja jagustin mVeliki uspjeh mlade Garevljanke

Izuzetna nam je čast i veliko zadovoljstvo predstaviti jednu mladu Garevljanku koja u ovom ludom vremenu ovisnosti, droge, alkohola, brzih automobila i svega onog što naprijeko razara svijet, gleda daleko naprijed i živi život dostojan čovjeka baš onako kako Bog zapovijeda te se odlučila na rad i zaposlenje i to u svojoj maserskoj radnji.

Sandra Jagustin je nedavno diplomirala svoje dvogodišnje školovanje na višoj medicinskoj školi u St. Gallenu, te otvorila masersku praksu na vrlo atraktivnom mjestu u  Altstättenu/SG, Churerestrasse 15.

Tijekom školovanja Sandra je 12 mjeseci imala mogućnost prikupljati iskustvo u bolničkoj klinici Hof Weissbad što joj je sada vrlo dobro došlo. Isto tako u Reha Kinetiku je stekla znanje za rehabilitaciju i centar za kralježnicu.

Tako da sada naša mlada Garevljanka nudi veoma različite tretmane masaže u što se možete uvjeriti na njenoj privatnoj internetskoj stranici http://massagepraxis-jagustin.ch.

Također joj računovodstvo za zdravstveno osiguranje u Švicarskoj plaća troškove zdravstvene masaže i preuzima zaštitu za njene klijente.

 Mišo Perak

###BLANK###