Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned07122020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Dikača & CO

Dikača & CO je jedina privatna radiona smješetna u Garevcu kojoj se može nešto povjeriti da se uradi i ako ne boravite tamo. Dikača & CO se bavi svim onim zašto se osjeti potreba na tim prostorima. Dikača & CO sačinjavaju: Niko, Vlado i Goran Tokić a po potrebi imaju i do desetak kako kvalifikovanih tako i pomoćnih radnika.

Ipak glavno zanimanje im jest:
Autolimarija, i lakiranje kako običnim tako i metalik bojama te pečenje istih. Koristi se kompjuterska obrada za usklađivanje boja! Ovo se radi na visini evropskog standarda i osobno vam preporučam nemojte plaćati u Inozemstvu dest puta veću cijenu već provjerite njihov kvalitet. (Za ovo garantira Mišo Perak).
Ovu djelatnost obavlja Goran Tokić!

Vodo i elektroinstalacije! Sve vrste radova od kopanja instalacijskih kanala do finih i završneih poslova. Tu se podrazumjeva montaža i instaliranje kako Hidrofona tako i Hidropaka na sam dovod vode iz punpe ili bunara te razvođenja konpletnih vodo i kanalizacijskih instalacija.

Elektroinstalacije se rade konpletne od razvođenja kablova i mreža do završnih radova i postavljanja armatura te prijave potrošača u Elektrodistribuciju u Modriči.
Ovu djelatnost obavlja Vlado Tokić!

Građevinska bravarija i stolarija! Dikača & CO se niz godina  bavi izradom građevinske stolarije i bravarije kao i metalnih konstrukcija. Najčešće izrađuju garažna vrata s metalnom konstrukcijom te metalno-aluminijskim, limenim ili drvenim uložcima sa ugrađenim prozorima ili bez njih. U zadnje vrijeme dosta rade i zaštitne ograde  s čeličnim cijevima i tarabicom.
Ovu djelatnost obavlja Niko Tokić!

Organiziranje saharana i svečanih slavlja. Od prija dvije godine počeli su se baviti i partysevirsom ali samo u Garevačkom domu jer nemaju ni vremena niti volje ići negdje drugo i po terenu. Dakle ukoliko imate smrtni slučaj u obitelji ili želite i planirate krštenje, manju svadbu i slično organizirati u Garevcu obratite im se s povjerenjem.
Ovu djelatnost obavlja Vlado Tokić.

Za broj telefona pošaljite upit ovdje ###BLANK###