Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Uto12012020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Zabavna večer i izbor Miss Teen Garevca 2014.

Na sami blagdan sv. Ilije „ Iline“, a poslije sprovedene akcije „više cvijeća manje smeća“,  malonogometnog turnira i dječije olimpijade na igralištu, humanitarnog koncerta došlo je na red i ono najaktualnije za ovu 2014. godinu. Bila je to svakako večer mladosti i ljepote koju smo nakon četiri godine ponovo  organizirali ovdje u našem Garevcu.

Opširnije:Zabavna večer i izbor Miss Teen Garevca 2014.

Humanitarni koncert za župu Šamac

S novo nastalom situacijom u svibnju ove godine i poplavama u dragoj nam Bosanskoj Posavini u izuzetno kratkom vremenu uspjeli smo organizirati humanitarni koncert za vlč. Josipa Janjić i poplavljenu župu u Bosanskom  Šamcu.

drago matijevic1

Opširnije:Humanitarni koncert za župu Šamac

Financijsko izvješće Garevačkih susreta 2014.

Od tri organizacije „Garevačkih susreta“ ovo je po drugi puta da imamo veliki financijski minus. Marka po marka redali su se izdaci i dosegli zbir od 3.800 KM dok su ukupni prihodi bili 1.220 KM što pravi čisti minus od 2600 KM.ispod satora

Sama fotografija govori koliko smo uložili za malonogometni turnir, a koliko smo mogli zaraditi od prodanog pića!

Opširnije:Financijsko izvješće Garevačkih susreta 2014.

Kulturno zabavna večer 2014. u Garevcu

U sklopu „Garevačkih susreta 2014.“ I ove godine smo organizirali kulturno zabavnu večer. Dva puta do sada su nam dolazili gosti i Domaljevca i Matića iz općine Odžak s toga smo ove godine dogovorili dolazak KUD-a Napredak iz Odžaka.

kud napredak

Opširnije:Kulturno zabavna večer 2014. u Garevcu

Plan i program Garevačkih susreta 2014.

S obzirom da je Garevac dobio novi Savjet mjesne zajednice, nove i radišne ljude koji je vode, te snagu koja se neće lako iscrpiti odlučili smo se ponovo u suradnji s njima organizirati Garevačke susrete 2014. godine koji će biti još bolji i zanimljiviji od dosadašnjih s vrlo različitim planom i programom.

Opširnije:Plan i program Garevačkih susreta 2014.