Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pet07102020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Javna rasprava za ponovni Nacrt parcelizacije zemljišta autoceste

Kako nas obavještavaju mještani Garevca neki su naši pojedinci podijelili ne korektnu i ne provjerenu vijest da je u općini Modriči izložen novi Nacrt parcelizacije zemljišta za dionicu autoceste i plinovoda Vukosavlje-Brčko i Brčko-Rača.Taj Nacrt jest poslan iz  ministarstva  prometa i veza iz Banja Luke, ali neće biti izložen u općinskim prostorijama odjeljenja za prostorno uređenje do 09.07.2020.

Opširnije:Javna rasprava za ponovni Nacrt parcelizacije zemljišta autoceste

OTKAZUJEMO susret školske generacije i Garevačko sjelo 2020.

Dragi Garevljani i prijatelji Garevca: žao nam je što s vama moramo podijeliti tužnu vijest a to jest da se ovogodišnja Garevačka fešta i mjesna manifestacija Garevačko sjelo kao i susret školskih generacija, čije je održavanje bilo planirano za nedjelju 19. srpnja 2020. godine, neće održati zbog epidemije koronavirusa. Organizacioni odbor na čelu s MZ Garevac je čekao do zadnjih dana s nadom da ćemo se ipak sastati jer su imali sve rezervirano, međutim kako epidemiološki stožer dozvoljava okupljanje samo do 50 osoba morali smo ovo otkazati.

Opširnije:OTKAZUJEMO susret školske generacije i Garevačko sjelo 2020.

Vaskršnja čestitka MZ Garevac

Prigodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, čestitku pravoslavnim vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru u ime MZ Garevac i u svoje osobno ime uputio je predsjednik HMZ Vlado Tokić.

Opširnije:Vaskršnja čestitka MZ Garevac

Malčiranje bankina, Megdanića i okoliša Burića štale

Kako je poslije zimskih dana zavladala epidemija korona virusa u svijetu tako je zahvatila i naš Garevcu pa se do sada to jest polovicom svibnja malo što zajednički uradilo na održavanju i uređenju krajolika našega sela. Stoga je MZ Garevac u subotu 16. svibnja 2020. godine iskoristila lijepo vrijeme za malčiranje bankina, Megdanića i okoliša oko Burića štale.

Opširnije:Malčiranje bankina, Megdanića i okoliša Burića štale

Uskrsna čestitka MZ Garevac

Uskrs je blagdan pobjede života nad smrću, blagdan koji danas, kada je mnogima teško, kada tjeskoba, strah i nesigurnost mnogima pokazuje da dobro, ljubav i nada i dalje stanuju ovdje u našem Garevcu, a čineći dobro bližnjima, pomažući potrebitima, darivajući druge, najviše obdarujemo sami sebe.

Opširnije:Uskrsna čestitka MZ Garevac