Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub11282020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Podjelite vijest i s drugima!

pisi_vijesti

GIP traži nove suradnike! Igrom slučaja ste bili očevidac nekog događaja, slikali ste to kamerom ili mobilnim telefonom, dovoljno je da nam to pošaljete i ako bude u skladu sa pravilima portala objavit ćemo ih.

Isto tako, ukoliko imate neku zanimljivu temu za koju mislite da bi dobro došla našim posjetiteljima, obradite je i pošaljite, bit će objavljena.
Zaljubljenik ste u fotografiju, te često fotografirate mjesta naše Posavine, mjesta svojih godišnjih odmora, javite nam se, objavit ćemo vaše radove. Bili ste u večernjem izlasku, imate fotografije svojih prijatelja pošaljite ih. Cilj nam je da mladi upoznaju mlade, da znaju odakle su i odakle im potječu korijeni.

Često čitate i pišete tekstove o stanju u Posavini, Bosni i Hercegovini, Svijetu? Razmišljate na glas da vas i ostali čuju i pročitaju ono što ste baš vi napisali? Želite li podijeliti svoja razmišljanja s drugima, te vidjeti što drugi misle o tome? Pošaljite nam Vaše uratke, objavit ćemo ih u rubrici Vijesti naših dopisnika.

Vaše vijesti i fotografije za koje uredništvo GIP-a ocjeni da su zanimljivi i interesantni, objavit ćemo i na naslovnici naše web stranice.

Svoje radove možete slati putem Kontakt formulara a isto tako i putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko imate nekih nejasnoća ili pitanja, obratite se na isti e-mail, te ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.
Vaš GIP!