Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pet07102020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Impressum

Mišo Perak

miso uredjuje Imati vremena za druge danas je skoro ne moguće. Bilo da smo optimizatori učinkovitosti ili umjetnici za opuštanje: naš dan ima samo 24 sata i u njemu sve mora biti optimalno organizirano: obitelj, kućanstvo, posao, prijateljstva, hobiji, spavanje.

Stoga je danas ne moguće pronaći osobu koja će uspjeti naći vremena i za druge, uz sve obveze koje zahtijeva vlastiti život. Nema ih puno, ali ima ih. Među njima je i GIP!

Portal koji se svakodnevno širi i raste, a za to je potreban i neizbježan glavni urednik!

Njegova zadaća nije i neće biti nimalo laka, ali obećao je uložiti veliki trud kako bi ovaj portal postao jedan od najboljih, najposjećenijih i vodećih portala Bosanske Posavine.

Mi smo znali da samo najbolji znaju prepoznati i prihvatiti pravu priliku i to se i obistinilo. Dobili smo komunikativna, pouzdana, samoinicijativna, odgovorna i nadasve vrijedna i disciplinirana čovjeka.

On u prvom redu svakodnevno nadgleda i odgovara za postavljene ili preuzete priloge koji su objavljeni na ovom portalu. Surađuje sa sličnim medijima te stvara uzajamnu suradnju kako s manjim tako i velikim internetskim izvorima. Skoro se svakodnevno čuje s matičnim mjestom i preuzima najnovija zbivanja i vijesti kako našeg Garevca tako i okolnih mjesta našeg zavičaja.

On planira i osmišljava rukovođenje ovog prvog i još uvijek jedinog informativnog medija i izvora vijesti našega mjesta. Upravlja GIP-ovim timom suradnika za izbor visokokvalitetnih članaka koji će biti objavljeni. Traži nove suradnike i novinare za nužne najnovije i vrhunske vijesti s naših područja kao i ostalih na kojima žive Hrvati.


Imate li pitanja ? Uputite ih ovdje