Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub11282020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Impressum-tekstovi

Impressum

Samim Vašim posjetom stranicama Garevačog portala učinili ste nam osobitu čast. Vaš dolazak upravo na ovu stranicu pokazatelj nam je da želite upoznati i tko stoji iza GIP-a  i čija je želja i draga obveza ovaj Portal takvim učiniti da ostane razlogom Vašeg ponovnog navraćanja. Dozvolite nam stoga da Vam se predstavimo kao grupa onih pojedinaca koje je okupio zajednički cilj: iz ljubavi prema rodnome kraju – Garevcu, Bosanskoj Posavini pa išire, informirati javnost- možemo slobodno reći i čitav svijet, o povijesti, životu i radu našega mjesta kao i župe Garevac a stim i ostalih župa i mjesta Bosanske Posavine. Svjesni smo velike zadaće i odgovornosti koju preuzesmo, ali ništa manje ne sumnjamo u Vaše razumijevanje i pomoć, da započeto djelo svakim danom sve više zaživi na ovim stranicama i u Vašim srcima. Upućeni smo dakle i na Vašu cijenjenu suradnju, te u tom smislu očekujemo Vašu pomoć u vidu slanja vrijednih informacija iz različitih regija odnosno pomoći u radu.

Smatramo važnim još i to napomenuti da je Garevački portal  izvnstranačka i neprofitabilna ustanova, financirana iz osobnih ili sponzorskih fondova onih koji se odlučise ostvariti ga i publicirati u svijetu.
Molimo Vas da nas prihvatite ovakvima kakvi jesmo, a da nam pomognete postati onakvima kakvi bismo trebali biti.
Vaše prijave za servis vijesti možete ostvariti u kontaktu sa uredništvom.

Da biste saznali pojedinosti o osobama u Impressumu kliknite na fotografiju ili ime i prezime pojedine osobe

     
Barbaric Zdenko-2 miso m 200
Voditeljica Marketinga Tehnička podrška Urednik GIP-a
Aldijana Jurić Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Mišo Perak
     
Anto pranjkic pejo m

Dopisnik GIP-a

Suradnica GIP-a

Suradnik GIP-a

Anto Pranjkić Nada Koturić  Pejo Gašparević 
     
ruzica 90x119 sestra augustina 105 130

Suradnik GIP-a

Suradnica GIP-a

Sestra Augustina Barišić

Boris Ćavar  Ružica Miličević   Meditacije
mijo mala  anto_ancic_m zena u tami

Mijo Vidaković 

Suradnik GIP-a

Anto Aničić

Misli Ante Ančić

Lily Laum

Žena i razmišljanja

GIP surađuje sa velikim i malim Informativnim agencijama te su gotovo svi članci koji su preneseni s drugih stranica i portala, preneseni su uz dozvolu autora ili uz dozvolu određenog portala na kojem je članak objavljen te za njihovo daljnje prenošenje na vaše stranice mi ne možemo mi dati dozvolu.

Za tekstove koje smo prenijeli sa stranica na kojima nisu navedeni uvjeti, podrazumijevamo da ne kršimo autorska prava te da ih je dozvoljeno prenijeti uz navedenog autora i link na originalni tekst.

Pogledajte odobrenja odgovrnih osoba za pojedine portale. Klikni ovdje

Naziv Portala

Odobrenje dao

Dana

Web adresa

Dnevnik.ba Urednik Milan Šutalo 01.10.2009. www.dnevnik.ba

Poskok.info

Urednik Ivan Šušnjar

01.10.2009.

www.poskok.info

Katolički tjednik

Urednik Josip Vajdner

05.10.2009.

www.katolicki-tjednik.com

Svjetlo riječi

Darko Rubčić

 

www.svjetlorijeci.ba

Križ života

Hrvoje Cirkvenec

 

www.kriz-zivota.com

Glas Koncila

Nedeljko Pintarić

 

w.glas-koncila.hr

Bljesak.info

Uredništvo

 

www.bljesak.info

Općina Domaljevac

Uredništvo

12.11.2009.

www.domaljevac.ba

Plima Portal

Administracija

07.05.2011.

www.plima.info

Domaljevac.net

Željko Ćošković

 

www.domaljevac.net

Hasić Online

Željko Brandić

 

www.hasic-online.at

Posavinanews

Željko Josić

 

www.posavinanews.com

Župa Derventa

župnik Filip Maršić

20.12.2009.

www.zupa-derventa.com

Posavski-Obzor

Anto Sluganović

02.01.2010.

www.posavski-obzor.info

E-Posavina

Perica Dujmović

01.01.2010.

www.e-posavina.com

Životne priče

Sanja Petričević

12.03.2011.

www.zivotneprice.net

Portal Javno.ba Danijel Ivanković 03.05.2011. www.javno.ba
Portal HercegBosna Uredništvo 03.05.2011. www.hercegbosna.org
Slobodna Dalmacija Zoran Šagolj 03.05.2011. www.slobodnadalmacija.hr
Bitno.ba portal  Berislav Jurič 31.05.2011  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Latrija d.o.o.

Andrea Hribar 11.07.2011.

www.latrija.hr

 Croportal   17.10.2011. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 Dalje.com Tomislav Galović 18.10.2011. www.dalje.com
 Molitve.info Milan Ivanković 20.10.2011. www.molitve.info
 Dnevni list  Administraotr 22.10.2011.  www.dnevni-list.ba
 Radijo Brčko  Mario Ivkić 13.12.2011. www.radio-brcko.co.ba
 Radio Orašje  Zdravko Marković  09.01.2012.  www.radioorasje.com
 Doznajemo.com  Ivica Majić  30.01.2012.  www.doznajemo.com
 Hrvatska riječ  Ivica Majić  30.01.2012.  www.hrvatska-rijec.com
 Tjedno info  Dražen Sjepandić  17.08.2012. www.tjedno.hr
 KTA  Ivo Tomašević  04.11.2012.  www.ktabkbih.net
 Vijesti.ba

Goran Oručević

 5.01.2013. www.vijesti.ba
 24sata.info

Goran Oručević

 5.01.2013. www.24sata.info
 Republika info Vera Soldo, urednica  17.05.2013. www.republikainfo.com
 Hrvatsko kulturno vijeće  Dr. sc. O. Barišić  29.05.2013. www.khv.hr

Portal24h 

 Slavko Matanović  02.06.2013.

 http://portal24h.ba

 Prijatelj vašeg uspijeha       Mario Žuvela                          30.06.2013.           www.savjetnikuspjeha.com

Obitelj Malih Marija            S. Filipaj                                   23.11.2013.           www.obitelj-malih-marija.com

Hrvatski medijski servis      Milan Šutalo                             16.11.2014.           http://hms.ba/

Pogledajte odobrenja odgovrnih osoba za pojedine portale. Klikni ovdje

{jathumbnail off}

Opširnije:Impressum

Odobrenja Autora

Na ovoj stranici donosimo imena onih koji su odgovorni za određne portale, a dali su nama svoju suglasnost prenošenja i objavljivanja vijesti s njihovih stranica.

Poskok.info

Naravno da nije problem. Hvala na interesu. Lijep  Vam pozdrav. Ivan Šušnjar E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pincom.info

Poštoavni Mišo, slobodno preuzmi, samo nas navedi kao izvor, po mogućnosti stavi i link. Želim ti puno uspijeha.  Milan Šutalo, Urednik E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički tjednik

Poštovani, Možete objaviti članke koje ste naveli, samo Vas molimo da prethodno navedete izvor. Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju. S poštovanjem, Vlč. Josip Vajdner, urednik E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svjetlo riječi

Poštovani gospodine Perak, Što se tiče Vašega pitanja vezanog za objavljivanje naših tekstova, mi Vam vrlo rado dopuštamo naravno, uz, kako ste Vi i napisali, navodjenje izvora www.svjetlorijeci.ba i imena autora. Drago nam je što pratite Svjetlo riječi. S pošovanjem, Darko Rubčić u ime redakcije Svjetla riječi E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Križ života

Poštovani Mišo!

Nema nikakvih problema što se tiče preuzimanja sadržaja s portala Križ života. Jedino Vas molim da, s obzirom na uobičajenu praksu, ispod teksta stavite link na Križ života te potpišete autora i/ili izvor koji stoji na dnu teksta određenog sadržaja na portalu Križ života. Želim Vam uspjeh u daljnjem radu! Hrvoje Cirkvenec, Urednik E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Glas Koncila

Poštovani gosp. Perak, na Vašu zamolbu odobravamo korištenje vijesti s portala Glasa Koncila do 31. prosinca 2009. godine. Razlog tome je preustroj u načinu rada portala Glasa Koncila i stavljanja priloga na web. Zahvaljujem na suradnji, Direktor Nedjeljko Pintarić, E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Bljesak.info

Gospodine Perak uz potpis slobodno preuzimajte ono što mislite da će vama kao uredniku, te vašimč itateljima biti zanimljivo. Za Uredništvo Bljesak.info ZS E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Općina Domaljevac

Bit će nam izuzetno drago da vijesti, za koje imate interese objavite i preko Vašeg portala. Hvala Vam što ste nas kontaktirali, i još jednom, primite naše isprike zbog zakašnjelog odgovora. Za Uredništvo Domaljevac.ba E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Župa Derventa

Mnogo poštovani gospodine Mišo, drago mi je da pratiš što se događa u našem kraju i možeš uvijek preuzeti vijesti s naše stranice. Mi se moramo za svoja prava boriti i zalagati jer nitko nam ih neže servirati.Župnik Filip Maršić E-Mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posavski Obzor

Postovani gospodine Perak, Mozete preuzimati nase clanke, naravno uz jasno istaknuta imena autora clanka i naseg portala. Ukoliko ste zainteresirani i za druge oblike suradnje javite se. Srdacan pozdrav, Anto Sluganović E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

E-Posavina

Vi mozete sa e-Posavina.com preuzeti sto god hocete. Ako je nas autorzirani clanak molimo vas samo naznacite odakle je tekst preuzet i eventualno ime atora. Perica Dujmovic E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Životne priče

Što se mene tiče apsolutno nemam ništa protiv toga da moje priče objavljujete na vašem portalu jedino bih vas zamolila ako je moguće da ispod svake stavite izvor, dakle http://www.zivotneprice.net. Također se nadam da će vaši posjetitelji uživati u mojim pričama koje su odraz istinitih ljudskih sudbina a ujedno edukativnog, odnosno poučnog karaktera. Iskreno se radujem našoj suradnji i od srca vam zahvaljujem na svemu. Srdačan pozdrav, Sanja Petričević E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Javno.ba

Poštovani,naravno da odobravamo, a isto tako se nadamo da Vama neće smetati ako katkad prenesemo neki Vas tekst, također uz navođenje izvora i autora članka. Lijep pozdrav i svako dobro, Danijel Ivanković, urednik portala "Javno.ba" E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Portal HercegBosna

Odličan vam je portal. Nema nikakvih problema sa preuzimanjem vijesti, samo naprijed. Ako iz vaše općine ima vijesti koje su od općeg interesa za Hrvate BiH, samo šaljite nama za objavu. E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Slobodna Dalmacija

Poštovani, naše vijesti možete koristiti uz navođenje izvora, autora i link u članku. Ukoliko vam to odgovara, molim da potvrdite. Pozdrav, Zoran Šagolj urednik portala SD E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Plimainfo portal

Za prenos vijesti ne trebate ni navoditi izvor, mada je lijep gest, za prenos kolumni ime autora je obavezno i link prema nejgovom blogu ukoliko postoji.Za prenos članaka iz video sekcije link prema našoj stranici bio bi poželjan.
Uspješan rad i sve najbolje...Administracija! E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Bitno.ba portal

Poštovani Mišo, Naravno da možete preuzimati vijesti uz navođenje izvora. Raduje nas da nas smatrate vrijednim prenošenja. Želim Vam puno sreće u radu. Pogledao sam portale i smatram kako ste nadobrom putu. Svako Vam dobro Berislav Jurič E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Latrija d.o.o.

Poštovani,slažem se s korištenjem naših materijala uz naznaku izvora i autora. Hvala Vam na upitu i lijep pozdrav, Andrea Hribar Livada E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Croportal.ba

Možete slobodno preuimati članke i naravno navesti izvor (croportal.ba) i ime autora. Lijep pozdrav! CP. Informativni portal, E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dalje.com

Nema nikakvih problema, dapače. Uvijeti koji su postavljeni na stranicu i dalje vrijede. Ukoliko trebate još kakvu pomoć ili neki drugi oblik suradnje, slobodno se javite. Urednik Tomislav Galović E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Molitve.info

Možete preuzimati članke koje želite samo postavite izvor www.molitve.info. Urednik Milan Ivanković E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dnevni list

Možete preuzeti naše članke koje objavimo na našem portalu uz uvjet da potpišete članak da je preuzet sa našeg portala E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radijo Brčko

Odobravamo vam preuzimanje vijesti, ili dijela bilo koje vijesti, sa našeg web portala uz zamolbu da na kraju teksta obvezatno navedete izvor od koga ste tu vijest preuzeli i link na izvorni tekst. Naime, na isti način i mi preuzimamo sadržaje drugih medijskih agencija, što je jedno od pravila u medijskom komuniciranju i razmjeni. Srdačan pozdrav! Mario Ivkić, urednik informativnog programa Radija Brčko E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radio Orašje
 
Cijenjeni, slobodno možete preuzimati vijesti s portala www.radioorasje.com S poštovanjem v.d.ravnatelj Radio Orašja Zdravko Marković E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Doznajemo.com

Nećemo imati ništa protiv korektnog preuzimanja, dakle uz navođenje izvora i imena autora ako je navedeno. Naravno, logično bi bilo da vrijedi obrnuto - da mi za naša izdanja (doznajemo.com i hrvatska-rijec.com) možemo, pod istim uvjetima, preuzeti tekstove s vaših portala. Srdačan pozdrav,Ivica Majić E-mail Doznajemo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tjedno.hr
Samo naprijed. Prenosite sve što Vam je zanimljivo. Potpišite i idemo dalje. I mi ćemo pratiti Vaše portale. Pozzz i Sretno. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KTA - Katolička Tiskovna Agencija

Poštovani gospodine Perak

Što se tiče prenošenja naših vijesti, i meni i mojim suradnicima bit će drago da to činite jer svrha našeg rada jest da širimo vijesti koje ljude potiču na dobro i u tome smo na istom putu. Uz iskren pozdrav! Ivo Tomašević E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Portali Vijesti.ba i 24sata.info

Poštovani,
Sve naše vijesti možete bez ograničenja prenositi (uz potpis) na ta dva portala koja ste naveli.
S poštovanjem, Goran Oručević E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

IKA - Informativna katolička agencija

Poštovani, možete preuzeti vijesti i potpisati IKA-u. Isto tako možete preuzeti i druge vijesti koje vas zanimaju, uz navođenje izvora.
Zahvaljujemo što pratite naš rad.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Republika info

Ukoliko pronađete neki sadrtžaj koji vas zanima, slobodno preuzimajte, samo vas molimo da, ukoliko se radi o našem tekstu, navedete i izvor. Hvala vam na zanimanju. Vera Soldo, urednica!  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hrvatsko kulturno vijeće

Poštovani, sve materijale uz navođenje izvora i autora možete slobodno preuzeti. Hvala na zanimanju i srdačan pozdrav, za Portal, dr. sc. O. Barišić E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Portal24h

Poštovani gospodine Perak, drago nam je što ste izrazili zanimanje za naš portal. Vijesti slobodno možete preuzimati uz citiranje izvora, kao što ste predložili. Nadam se da ćete se složiti da važi i recipročno u smislu preuzimanja od nas vaših sadržaja.  S poštovanjem, Slavko Matanović. E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijatelj vašeg uspijeha

Poštovani, naravno da možete preuzimati. Dovoljno je da napišete ime autora članka i ime stranice, ukoliko ne piše neki drugi web izvor. Postoji mnogo poznatih priča i tekstova koji kruže mailovima i stranicama bez da se zna pravi autor i porijeklo, tako da tu stavite što sami prosudite. Svako vam dobro i srdačan pozdrav!
Mario Žuvela E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obitelj Malih Marija

Poštovani gospodine Mišo, ukoliko Vam se sviđaju naši tekstovi, slobodno ih možete objavljivati na svojim stranicama, naravno uz istaknuta imena autora članka i našeg portala. Srdačan pozdrav, S. Filipaj, urednica portala Obitelj Malih Marija  E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hrvatski medijski servis

Poštovani slobodno možete prenositi tekstove s HMS-a, uz, naravno, navođenje izvora. Urednik portala Milan Šutalo E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Opširnije:Odobrenja Autora