Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub11282020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

sanja petricevic 94X120Dragi tinejdžeri, moje ime je Sanja Petričević i prije otprilike godinu dana započela sam s pisanjem priča za mlade a koje redovito proslijeđujem  uredništvu Hrvatskog izdanja OK mjesečnika za mlade, gdje sam jedan od autora na temu "Stvarni život". Tematika mojih priča je uistinu raznolika ( anoreksija, bulimija, alkoholizam, fizičko i psihičko zlostavljanje kao i spolno prenosive bolesti samo su neke od njih. ) Sve priče su odraz stvarnih i istinitih događaja iz života vaših vršnjaka. Pročitajte kako su se snašli i opstali u različitim životnim situacijama. Uvjerena sam kako će njihova iskustva i vama biti od neprocjenjive vrijednosti te pomoći da lakše prepoznate i održite se na pravom životnom putu što vam od sveg srca želim. Imate li bilo kakvih nedoumica, pitanja, ili komentara slobodno me kontaktirajte putem navedenog maila i rado ću vam pomoći. Želim vam ugodan boravak na ovim stranicama! Vaša Sanja

Mislila sam da imamo najboljeg zeta na svijetu a on nas je mjesecima potkradao

vaznija od zivotaOnog dana kada je moja kći Ljiljana u bijeloj, raskošnoj vjenčanici i s cvijećem u kosi stala pred oltar s Nikolom bio je najsretniji dan u mom životu. S vidljivim ponosom i suzama u očima promatrala sam kako sa žarom izmjenjuju bračne zavjete. Premda je, ruku na srce bilo dana kada sam sa strahom razmišljala o Ljiljaninoj budućnosti, činilo se kako je moja kći uz visokog i naočitog Nikolu napokon pronašla svoju sreću.

Opširnije:Mislila sam da imamo najboljeg zeta na svijetu a on nas je mjesecima potkradao

Nakon dvadeset i pet godina doznala sam da imam sestru

price-za-tinandzereDok sam se tog popodneva, balansirajući na visokim potpeticama približavala ulaznim vratima roditeljskog doma, srce mi je snažno tuklo od uzbuđenja. Već sam mogla zamisliti šok na licu svojih roditelja kada me ugledaju.

Opširnije:Nakon dvadeset i pet godina doznala sam da imam sestru

Odlučila sam, rodit ću svoje dijete

price-za-tinandzereHelena, dobro si? Ne izgledaš mi baš najbolje danas. Smijem li znati što se događa? – upitala je moja prijateljica Mirna dok smo se tog popodneva vraćale s predavanja. U pokušaju da se othrvam jakoj mučnini koju sam osjećala ugurala sam već tko zna koji po redu bombon od mentola u usta.

Opširnije:Odlučila sam, rodit ću svoje dijete

Moja kći je kleptomanka

kcerka kleptomankaBaš sam ispijala prvu jutarnju kavu kada mi se gotovo nečujno s leđa prikrala moja kći Tena. Iznenađenje! Sretan rođendan, mamice! – glasno je viknula mahnuvši lijepo zapakiranom kutijicom ispred mojih očiju.

Opširnije:Moja kći je kleptomanka

Godinama smo bile rivalke a onda mi je njen bubreg spasio život

rivalkeNastasja, dobro si? – zabrinuto je upitala moja najbolja prijateljica Tihana dok smo sjedile na klupi i čekajući izmjenu, zdušno bodrile našu košarkašku ekipu na parketu. Premda sam već nekoliko dana osjećala čudnu, potmulu bol u trbuhu trenutačno je bila jača no ikad. Unatoč tome, stisnula sam zube i pokušala se osmjehnuti.

Opširnije:Godinama smo bile rivalke a onda mi je njen bubreg spasio život

Koliko partnera morate proći prije onog pravog?

zaljubljeni parSjećate li se vremena kada ste se kao tinejdžeri zaljubili preko ušiju u nekoga i zaklinjali se na vječnu ljubav, a roditelji su vas upozoravali kako je bolje da se malo strpite s ozbiljnim stvarima? Njihova je deviza bila kako vaš partner vjerojatno nije "onaj pravi" jer bez iskustva ne možete donijeti pravu odluku, piše Ordinacija.hr.

Opširnije:Koliko partnera morate proći prije onog pravog?

Ambiciozna majka kontrolirala je svaki moj zalogaj

zalogajMama, hoćeš li već jednom?! Zaboga, već si pola sata unutra. Sila mi je. Moram na zahod – mrzovoljno sam povikala zabubnjavši šakama po vratima kupaonice.
- Ne brini dušo, odmah ću.

Opširnije:Ambiciozna majka kontrolirala je svaki moj zalogaj

Ludo sam se zaljubila u oženjenog susjeda

ludo se zaljubilaBojanove ruke milovale su mi lice a potom su njegove usne nježno dodirnule moje. Dok sam mu uzvraćala poljubac srce mi je udaralo kao ludo. Osjećaj je bio predivan i poželjela sam da nikada ne prestane. Bojane, oh, Bojane…. – prošaptala sam prije nego što me netko laktom snažno trknuo u rebra.

Opširnije:Ludo sam se zaljubila u oženjenog susjeda

Na putovanju iz snova bila sam izigrana i opljačkana

sanja barcelona- Hej, Viki, baš sam te namjeravala nazvati. Nadam se da si uspjela pronaći kupaći kostim kakav si tražila. Ja baš jurim u obližnji trgovački centar po još neke sitnice. Oh, Bože, ne mogu vjerovati da ćemo već sutra u ovo doba biti u Barceloni.

Opširnije:Na putovanju iz snova bila sam izigrana i opljačkana

Hoće li moj sin u sedamnaestoj postati otac?

 

otac_sa_17Renata, zar još uvijek nisi spremna? Tea i Damir samo što nisu došli. Mislim da i Sandra dolazi s njima – požurivao me moj suprug Leon dok sam u kuhinji pripremala sendviče za put. Što misliš, hoće li nam ovo biti dovoljno? – upitala sam podižući vrećicu sa sendvičima u zrak.

Opširnije:Hoće li moj sin u sedamnaestoj postati otac?