Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto12012020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Danas je ispečen veliki broj pečenica u Garevcu

Osobno se zahvaljujem Borislavu „Bori“ Muškć koji je našao vremena te organizirao kupnju, uređenje i pečenje pečenice za našega župnika Antu. Zapravo ovo i ne bi bio Bori problem odraditi da cijeli Garevac nema istu potrebu.

Naime po starom našem običaju danas svaki Garevljanin želi imati pečenicu pa osim onih koji će je peći kod kuće i u svom dvorištu  kod Bore je poručeno 35 komada.pecenka

Boro nije odbio ni jednoga  Garevljanina već je kvalitetno i na zadovoljstvo svih vrhunski odradio svoj posao na čemu su mu svi zahvalni, a i Boro se nije zaboravio zahvaliti njima riječima: „hvala svima na narudžbi i povjerenju jer nije lako svakoga mušteriju zadovoljiti kada znamo da svatko ima svoj način pečenja i neke svoje posebne želje, ali  hvala Bogu meni to uspijeva.

Još nisam imao slučaj da mi je netko reklamirao već su se ljudi uvijek od srca zahvaljivali i dalje me drugima preporučivali. Pa evo ja sam uvijek tu, drva ima dovoljno, prasadi se nađe i dok me zdravlje bude služilo stojim vam na raspolaganju s dobrim i domaćim kvalitetom mesa, pečenjem i  s potvrdom za pregled mesa iz Odžaka! Još jedan puta hvala svima i na dobro vam došao Božić za naš portal kazao je Borislav "Boro" Muškić!

Za GIP piše Mišo Perak

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka