Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pet08232019

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Nastojimo ostvariti vidljivost naših aktivnosti

Središnji državni ured za Hrvate izvan Domovine ima pune ruke posla. Za naš portal govori njegov predstojnik Zvonko Milas u razgovoru s našim dopisnikom Antom Pranjkić.Zvonko Milas, predstojnik je državnog Ureda za Hrvate izvan Domovine.

Opširnije:Nastojimo ostvariti vidljivost naših aktivnosti

Interview - Život u župi Garevac jučer, danas, sutra

20130507-zupnik filip brajinovicPoštovani župniče, Hvaljen Isus i Marija! Dozvolite mi da Vas srdačno pozdravim i da Vam se u ime GIP-a zahvalim na Vašem pristanku na ovaj intervju u kojem bismo rado s Vama porazgovarali o nekim pitanjima u vezi  same  župe Garevac.

Opširnije:Interview - Život u župi Garevac jučer, danas, sutra

Lažu kada kažu da Istanbulska Konvencija ne provlači rodnu ideologiju

O Istanbulskoj konvenciji, dokumentu oko kojega je naviše prijepora u hrvatskom Saboru, ekskluzivno je za GIP razgovarao naš dopisnik Anto Pranjkić sa saborskim zastupnikom Hrvojom Zekanović, ovaj razgovo Vam prenosimo u cijelosti!

Opširnije:Lažu kada kažu da Istanbulska Konvencija ne provlači rodnu ideologiju

Interview - Otvorena kuća jučer, danas, sutra

slavica vocnjakProjekat Otvorena kuća u Garevcu pri samom osnivanju obećavao je mnogo svojim zaista bogatim i svestranim Programom.Početci djelovanja su doista i pokazivali da se nije ostalo samo pri riječi, nego smo bili svjedoci raznih aktivnosti, koje su i opravdavale samu svrhu njegovog osnivanja.

Opširnije:Interview - Otvorena kuća jučer, danas, sutra

Interview - s bivšom missicom Garevca

anita colicGIP je nedavno imao priliku razgovarati s bivšom finalisticom u izboru za Miss Teen Garevac za 2010. godinu Anitom Dragić, danas Čolić. Anita danas ima život kakav bi svaka mlada žena poželjela imati - trenutno ne radi, zdravlje je dobro služi, ima prekrasnog muža i malu princezu Laru koju, kako kaže, „ne bi dala za sva bogatstva ovoga svijeta“.

Opširnije:Interview - s bivšom missicom Garevca