Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned07122020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Nezapamćeni incident u Garevcu za vrijeme blagdana

ukradena torba

GAREVAC - U subotu 02. listopada 2013. godine kada smo se okupili na garevačkom groblju da proslavimo blagdan Dušnog dana dogodio se jedan čudan incident. Dakle tijekom blagdana, u Garevcu je bilo i onih kojima ni naše garevačko groblje, nije sveto mjesto.

Naime, sinu mog šogora i njegovoj supruzi, koji žive u Osijeku, netko je iz automobila, dok su oni bili zaokupljeni iznošenjem cvijeća i svijeća, otuđio je dvije torbe - žensku i mušku. Pored novčanika s novcem, otuđena su i četiri mobitela (dva službena), njihove vozačke dozvole, kreditne kartice, kartice zdravstvenog osiguranja, fotoaparat... i još neke sitnice. Njihova sreća što su se putovnice i osobne nalazili u pretincu automobila.


Je li prigoda stvorila kriminalca, ili je on već ranije stvoren i samo „vrebao“ prigodu nije mi poznato i iskreno se nadam da će odgovor dati modrička policija.

Očevid nije izvršen na licu mjesta jer su oštećeni otišli u Modriču i krađu prijavili policiji. O svemu ovome se  još uvijek ćuti!
Također, bez obzira tko je počinitelj – slučajni prolaznik, neki naš gost ili netko od nas, ostaje nam gorka spoznaja što se ovo dogodilo u mom i našem Garevcu.

Za GIP piše Antun Fuglinski