Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto08112020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Malčiranje bankina, Megdanića i okoliša Burića štale

Kako je poslije zimskih dana zavladala epidemija korona virusa u svijetu tako je zahvatila i naš Garevcu pa se do sada to jest polovicom svibnja malo što zajednički uradilo na održavanju i uređenju krajolika našega sela. Stoga je MZ Garevac u subotu 16. svibnja 2020. godine iskoristila lijepo vrijeme za malčiranje bankina, Megdanića i okoliša oko Burića štale.

2
Traktor i stroj za malčiranje su posudili od susjeda iz Donjih Kladara a naš mještanin Bruno Kovač je to odradio. Odmah se Garevcu svanulo kaže nam predsjednik MZ Vlado Tokić i dodaje da je taj dio posla bio već odavno u planu ali se radi ograničenja kretanja i policijskog sata moralo čekati.
3
Sada kada su se mjere Civilnog stožera malo ublažile a približava se i "Dan sjećanja" na žrtve Burića štale odmah smo iskoristili lijep proljetni dan i to odradili.
 
Hvala susjedima iz Donjih Kladara da nam uvijek izađu u susret i posude kako traktor tako i stroj za malčiranje jer mi nemamo svoga kao i našem Bruni Kovač koji nam to uvijek pošteno uradi za portal je kazao Vlado Tokić.

PRESS GIP-a1