Asfaltiranje platoa i parkinga ispred groblja Sv. Ilije u Garevcu

Dok su nam svima oči uprte u Garevac, a misli na izgradnju nove autoceste kroz naša mjesta ipak ima i drugih lijepih vijesti. Ovo lijepo jesenje vrijeme ide na ruku mnogima pa tako i MZ Garevac i Udruzi Dragovoljaca i Veterana HVO Modriča koji su se dogovorili da asfaltiraju parkiralište to jest plato ispred spomenika poginulim i nestalim braniteljima 105. brigade HVO Modriča.

nasipanje groblje 900

Radovi su počeli u subotu 19.10.2019. i uskoro će biti završeni.

Tako ćemo ove godine uz blagdan Svih Svetih moći vidjeti i ljepši prilaz našem groblju kao i  spomeniku poginulim i nestalim braniteljima 105. brigade HVO Modriča koji je nedavno podignut u našem groblju Sv. Ilije. Isto tako dobit će se i nekoliko parking mjesta jer će se asfalt uraditi od ograde s Vladom Ivušić do male kapije na groblju ili kontejnera za otpad koji je ondje smješten.
 
Financiranje ovoga platoa i parkinga bit će podijeljeno na MZ Garevac i Udrugu Dragovoljaca i Veterana HVO Modriča. Hvala im u ime svih nas što su u ovim teškim danima za nas Garevljane uspjeli uraditi i ovo lijepo djelo.

Nisam analizirao dosadašnje akcije ali mislim da je ovo prva akcija urađena zajedničkim snagama s dvije garevačke institucije.nasipanje groblje 901

Za GIP piše Mišo Perak
21. listopad 2019.